Han er ny direktør på Residence

ERFAREN: Michael Holm har jobbet i Quality Hotel siden han var 15 år og har store planer for Quality Hotel Residence. Foto: Privat

26 år gamle Michael Holm er den yngste direktøren i Quality Hotel noen sinne.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Dette er utrolig spennende og jeg er veldig ydmyk over at jeg får overta denne stillingen. Jeg syntes det er veldig kult at de tør å satse på oss yngre, og at engasjement og kunnskap har mer å si enn alder, sier Holm til Sandnesposten.

Startet tidlig

Til tross for hans unge alder, har sørlendingen allerede rukket å jobbe i hotellkjeden i 11 år. Det hele begynte da han som 15-åring fikk sommerjobb som aktivitetsleder på det som en gang var Quality Hotel Kristiansand. Fra der gikk veien videre til Stavanger og Norges Hotellhøgskole i 2011.

– Jeg hadde ikke vært lenge i hotellbransjen før jeg visste at det var dette jeg ville. Så da var det bare å parkere fotballdrømmen og flytte til Sandnes, sier Holm med et smil.

Ved siden av studiene fikk han jobb på Quality Hotel Residence i Sandnes.

– Jeg ble forelsket i hele hotellbransjen, sier han.

– Et hotell for alle

1. januar ga regionsdirektør i Quality Hotel Residence, Lars Roalkvam, stafettpinnen videre til den ambisiøse sørlendingen. Engasjement i lokalmiljøet er spesielt viktig for den ferske direktøren, som ikke legger skjul på at han har store planer for hotellet.

– Det store målet her i Sandnes er at hotellet skal være et naturlig samlingspunkt for byens befolkning. Her kan folk komme for å ta en kaffe med venner, ha julebordet sitt, eller ha møte med kollegaer, sier han.

Kjekke kolleger

Videre forteller han at Nordic choice lenge har hatt ulike samarbeid med aktører som jobber for de vanskeligstilte i byen. Dette ønsker han å fortsette med.

– Residence skal være et hotell for alle, uansett situasjon man måtte befinne seg i.

– Hva gleder du deg mest til i den nye rollen?

– Jeg gleder meg mest til å fortsette å jobbe med teamet. Det er virkelig en unik gjeng som jobber på Quality Hotel Residence i Sandnes, sier 26-åringen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...