Hana blir i 4. divisjon

Denne gjengen spiller i 4. divisjon også neste sesong. Bak fra vesntre: Arnt Ove Ivesdal (hovedtrener), Thomas Jax Berger, Martin Berg, Christer Vervik, Einar Øvstebø, Marius Kleven, Egil Årdal (støtteapparat), Frode Kleven (støtteapparat), Christer Fjælberg (støtteapparat) ikke til stede ved fotografering
Midten fra venstre: Joar Skjørestad, Jarle Ims, Glenn Østrem Levang, Eirik Larsson, Trym Dolmen Håra, Thomas Furenes, Ole Andre Slettebø, Ingemar Helland Reilstad, Roderick Van Iwaarden, Morgan Gramstad
Nede fra venstre: Ingvar Ims, Cristian Mauricio Garcia, Kaj Andre Espe, Niclas Dolmen Håra, Anders Bauge, Morten Helmen, Mats Gramstad, Thomas Augenstein, Daniel Augenstein

Gjorde jobben i siste serierunde.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2017 kl 11:25

4. divisjon avd 1
Sunde – Hana 1-2
Mål Hana: 0-1 Ingvar Ims straffe, 1-2 Morgan Gramstad
Lag Hana: Anders Bauge, Glenn Østrem Levang, Kaj Andre Espe, Morgan Gramstad, Ingemar Helland Reilstad, Trym Dolmen Håra (Niclas Dolmen Håra), Roderick Van Iwaarden, Inge Dybevik Løge (Eirik Larsson), Ingvar Ims, Jarle Ims, Mats Gramstad

INNSENDT REFERAT: Hana kom til Sunde etter et forsmedelig tap for Sola 2 på Hanafjedlet forrige serierunde. Utgangspunktet var enkelt; for å være sikret spill i 4. divisjon måtte en vinne mot Sunde. Det var mye teori som kunne berge plassen ved hjelp av andres resultater, men det enkle er ofte det beste; vinn kampen!

Det var tydelig at begge lag var klar over viktigheten av denne kampen, for det ble en tett og hard kamp. Mye å følge med på for dommertrioen i denne bataljen på KAPH Kvernabeu i Kvernavika. Hana fikk hull på byllen allerede etter 7 minutt spille. Da ble Inge Dybevik Løge felt innenfor straffefeltet, og dommeren pekte på straffemerket. Noen høylytte protester fra Sunde sin overbefolkede benk ble ikke hørt, og Ingvar Ims ekspederte straffen enkelt i mål. Hana var da en stakket stund videre i 4. divisjon også i 2018.

Tabell 4. divisjon

Sunde er farlige på dødball, og det viste de flere ganger. Store og sterke i feltet og gav god kamp i duellene foran Hana sitt mål. Med en våken og god Anders Bauge i mål, så holdt vi likevel stand til halvtimen var gått. Da var det en straffesituasjon i andre enden av banen, og Simen Stensrud Blaker satte ballen sikkert forbi Anders Bauge. Dette resultatet holdt seg til pause, og det skal nok Sunde være mest glad for. Mats Gramstad hadde et par eventyrlige sjanser som kunne sendt Hana opp i både 2 og 3 måls ledelse.

Andre omgang startet med et solid Hana press. Nå viste de sine kvaliteter med småpasninger, og flotte løp i bakrom. Roderick Van Iwaarden fikk igjen vist sin spisskompetanse på raske rykk og sugende løp på kant for så og servere gode innlegg langs bakken. Inge Dybevik Løge gjorde også en solid jobb sentralt på midten, på tross av at han mottok mye juling fra Sunde. I denne omgangen fikk en virkelig se forskjellen på kvaliteten på lagene der Hana spilte meget flott fotball. Det var likevel ikke før etter ca halvspilt andreomgang at Hana fikk uttelling for presset i andre omgang. Det var på en dødball, og om ikke Mats Gramstad fant mål denne dagen så var det broderen Morgan Gramstad som ble matchvinner denne dagen. For det ebbet ut med 2-1 til gjestene fra Hana. Sunde hadde en utrolig sjanse i sluttminuttet, men en reaksjonssterk Anders Bauge i Hana-buret gjorde en trippelredning og holdt resultatet ut omgangen.

Målsetningen med å holde seg i divisjonen har vi nådd. Det var et beskjedent mål, men med utgangspunktet vårt i vår var det realistisk. Så har vi likevel lov å være litt skuffet da vi har hatt gode kamper mot solid motstand; EIK2, Eiger, Randaberg, Hinna, Midtbygen har blitt slått, mens vi har tapt kamper mot enklere motstandere. Marginene har vært mot oss i en del av kampene. VI har fått satt et godt grunnspill og spiller tidvis meget god angrepsfotball. Likevel har det buttet imot ved avslutning på mål. Når også vårsesongen blir spilt uten keeper, og med folk fra både støtteapparat og utespillere i mål, så har det vært vanskelig å tette igjen bak. Potensialet i denne spillergruppa er meget godt, og det er en ung og sulten gjeng som avslutter sesongen med stor tro på enda bedre sesong i 2018. Så håper vi entusiaster at vi får mye å glede oss over på Fjedlet også i 2018, og om ryktene stemmer, så må nok fergekortet fylles opp før vi sparker i gang neste år om vi skal få med oss noen bortekamper.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...