Hana-protest førte til omkamp

Hana IL leverte inn protest etter dommertabbe, og skal nå spille omkamp mot Skjold.

Hana IL protesterte på dommeravgjørelse. Nå får de omkamp.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det var i fjerdedivisjonskampen mot Skjold 15. oktober at dommer Ole Petter Grindheim gjorde det som styret i NFF Rogaland nå betegner som en grov dommertabbe.

Dommeren blåste av kampen på stillingen 1-1, men etter sluttsignalet oppdaget han at assistentdommeren ønsket hans oppmerksomhet. Han ønsket å informere dommeren om at ballen hadde krysset mållinjen til Hana og at Skjold burde blitt idømt scoring. Dommeren valgte så å dømme scoring – selv om han allerede hadde blåst av kampen – og sette ballen i spill igjen fra midtsirkelen.

Hana IL levertre inn protest og krevde at resultatet ble satt til 1-1.

Nå skriver NFF Rogaland i en pressemelding at dette er en grov dommertabbe, og at kampen derfor skal spilles på nytt.

«Styret i NFF Rogalands vurdering er at det å omgjøre en avgjørelse etter kampslutt, er en grov dommerfeil. Dette kan skje alle, selv en veldig dyktig dommer som Ole Petter Grindheim. Videre vurderer kretsstyret at den grove dommerfeilen påvirker kamputfallet. Da har vi ingen annen mulighet, ifølge regelverket, enn å fastslå omkamp.»

«Dommer har begått en grov feil i sin forståelse eller praktisering av regelverket. Dette har utover enhver fornuftig tvil påvirket kamputfallet. Kampen skal spilles på nytt.»

«Kretsstyret og administrasjon har gjort et grundig arbeid i forkant av vedtaket, og det er viktig for NFF Rogaland å understreke at vi er en objektiv part som må behandle saken ut fra et juridisk ståsted. Det at kampen ikke har noen betydning for nedrykkssituasjonen i avdelingen, spiller ikke inn på behandlingen. Vi har samlet inn uttalelse fra alle parter i saken, og gått grundig til verks for å få en riktig behandling.»

Tabell 4. divisjon avdeling 2

Se hele pressemeldingen her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...