Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Hana tapte igjen

Den første hjemmeseieren lar vente på seg for Arnt Ove Ivesdal og hans Hana. 0-1-3 er fasiten etter fire hjemmekamper.

Eik 2 ble for sterke.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2017 kl 11:10

INNSENDT REFERAT: Hana tok imot trener Arnt Ove Ivesdals tidligere klubb EIK sitt 2ér lag på Hanabanen mandag 8. Mai. Det var flotte forholod på Fjedlet, og det var et veldig godt oppmøte blant publikum. Rammene var sånn sett flotte for fotball på Fjedlet denne kvelden. Hana har hatt marginal uttelling denne sesongen og har vært uheldige i noen kamper, og scorer lite mål. At de ligger med 4 poeng er ikke erttferdig utfra spillet, men det er som sagt målene som teller i kamper. Og det skulle vise seg at historien gjentar seg...

Lagene åpnet jevnt spillemessig, selv om det var lett å se at EIK hadde med seg spillere med god rutine og holdt ballen mer seg imellom enn Hana klarte. Lagoppstillingen bekreftet vel også at det var en del rutine mer til denne 2ér kampen. Første målet i kampen kom på et corner fra høyre som traff perfekt på hodet til Ferdinand Solberg. Det var hardt og velplassert og helt umulig for en god Eirik Helmen å nå. Like etter dette kom også Hana til et par utrolige målsjanser men det er nok litt å gjøre med justeringen av pannebrasken og vristen til noen av spillerne før den sitter for Hana. Nå skal det sies at keeper Larsson på EIK gjorde en fantastisk jobb.

Tabell 4. div avdeling 1

Mål nummer 2 kom etter et nydelig gjennomspill til kampens store spiller Ovar Undheim Høyland. Alene med Eirik Helmen gjorde han ingen feil og økte ledelsen til 0-2 før pause. Like etter var Ovar igjen på vei opp på venstre kant og ble felt bakfra av en av Hana sine spillere. Taklingen var nok veldig uheldig, for det ble en stygg skade p Ovar slik at han måtte ut. En veldig blå ankel ble resultatet, men han har heldigvis bekreftet selv at det ble konstatert at det ikke er brudd. Noen av oss var ganske sikre på et brudd i den situasjonen.

Til pause var det ledelse til EIK, og utfra sjanser så var det god uttelling, Hana hadde også sine muligheter. Spillemessige hadde nok EIK ballen mest og var mest nøyaktige.

Andre omgang startet optimistisk for Hana sin del. Da tok de virkelig initiativ og presset EIK godt bakpå. EIK stod fornuftig og godt defensivt og red av Hana sitt forsøk på å kuppe kampen i andre omgang. Det ble derfor en kalddusj når Hana i en god periode fikk enda et mål mot seg. Igjen glitrende angrepsspill fra EIK som åpnet forsvaret til Hana. Det må kunne sies at så langt i andre omgang så var det mot spillets gang. Derfra og inn ble det en stillingskrig og lite sjanser. Noen spede forsøk fra begge lag, der Hana nok var hakket ivrigere men fikk ikke uttelling. Kampen ebbet ut med 0-3, og Hana har fortsatt kun 4 poeng og ligger på 11. Plass på tabellen. Vi håper det kan løsne.

Personlige høydepunkt denne gang va rå se Thomas Furenes i nesten en hel kamp i en solid rolle på back posisjon. Løste oppgavene forbilledlig. Lagets yngste spiller for øyeblikket, men med et klokt fotballhode og fornuftige valg. Og så gledet vi oss over gjensyn med tidligere spiller og trener Tallak Uberg Nærland som hadde tatt turen opp for å se en Hanakamp. Om det var for å forberede seg til vår kamp på Klepp den 24. Mai eller bare for å nyte solen på Fjedlet vites ikke.

Takk til EIK for en god match, og lykke til videre.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...