Sandnesposten A/S

Hana tar ferie med stil

Niclas Dolmen Håra scoret hele fire mål da Hana slo Sunde i en målrik kamp på Fjedle.

Hana fikk en solid opptur etter noen kamper på rad med marginene mot seg. Torsdagen på Fjedlet ble en god opplevelse for både spillere og et stort antall publikummere.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2017 kl 12:56

INNSENDT REFERAT: Hana kom fra et forsmedelig tap på mandag mot Sola 2. Her opplevde vi igjen at marginene gikk imot oss tross solid og godt spill. Et straffespark like før slutt ødela for oss og gjorde at inngangen til vårsesongens siste kamp ble tung å svelge. Noe må ha blitt sagt i garderoben som gav effekt, for noen av spillerne tok virkelig fyr i denne kampen.

Gjestene Sunde med den mest eksotiske hjemmebanen i divisjonen (Santiago Kvernabeu) var nok favoritter før denne kampen med en grei syvende plass og 6 poeng bedre enn Hana. Likevel var vi meget aggressive fra start, og hadde et par solide sjanser i løpet av de første sekundene.

Tidlig utligning

Det var likevel mot normalt da vi faktisk scoret etter kun 2 minutter alene med keeper. Det var Niclas Dolmen Håra som kom seg gjennom etter flott forspill av Mats Gramstad. Men som vanlig er ikke Hana alltid så lenge i himmelen, og utligningen kom noen få minutter etter på det som så ut som et mislykket innlegg som snek seg helt oppe under tverrliggeren i en bue over Morten Helmen i Hana buret.

Det var likevel ikke mye tvil om hvem som ville mest i denne kampen. Vi kom stadig på gode raid, og jaget returer hele veien. Det var også slik mål nummer 2 kom da Ingvar Ims sendte av gårde et solid skudd som keeper måtte gi retur på og som Niclas Dolmen Håra lett headet i mål over keeper. Da var 2-1 et faktum. Resten av omgangen var noe nærmere og lagene gikk til pause på 2-1 til Hana.

Vakker scoring

Andre omgang åpnet med et godt Sunde press. Da hadde Sunde flere gode muligheter og vi ble liggende lavt og virket noe mer usikre. En solid Morten Helmen i Hana Buret hadde noen avgjørende redninger som holdt oss godt inne i matchen. Neste mål til Hana var av den særdeles vakre sorten. Roderick Van Iwaarden brukte hele sitt register på høyre kant og kom til dødlinjen og fikk slått et flott innlegg foran mål, og der fikk Niclas Dolmen Håra all verdens tid til å sikte og headet elegant over Sunde sin keeper. Et nydelig mål!

Hælspark

Hana sitt fjerde mål skulle også signeres dagens store spiller, Niclas Dolmen Håra. Det ble slått et corner inn i Sunde sitt felt, litt klabb og babb og så havnet ballen på 20 meter der Niclas tok ballen på hel volley og sendte av gårde en kanon rett i nettet. Et klokkerent treff som bare en god spiss får til.

I gledesrusen ut over omgangen fikk vi nok en liten reality check ved at Sunde reduserte til 4-2 midtveis i omgangen. Likevel la ikke Hana seg defensivt, men fortsatte å jage enda mer mål. Og målet kom. Hana fikk til et skikkelig angrep der vi på små flater i feltet fant hverandre nydelig, og etter hvert klarte Roderick Van Iwaarden med 2, ikke bare ett, men 2 hælspark og åpne opp forsvaret til Sunde og slippe Mats Gramstad alene gjennom på venstre kant og snek ballen inn i nærmeste hjørne. 5-2 ble sluttresultatet, og Hana kan slappe litt mer av inn mot høstsesongen.

God Håra

Dagens store spiller var uten tvil Niclas Dolmen Håra som virkelig hadde dagen. Han jobbet og kjempet på alle muligheter, og traff når anledningen bød seg. Sammen med Mats Gramstad så var angrepsrekka vår god i dag. Så vil jeg også fremheve Roderick Van Iwaarden igjen. Mange husker ham som sikker målmaskin for et par sesonger siden, men ikke så mye på de listene lengre. Likevel er den jobben Roderick gjør som tilrettelegger og hardt arbeidene kantspiller en viktig jobb. Sammen med resten av Duracell gjengen på midten. I dag fortjener også Ingemar Helland Reilstad og bli nevnt som en solid og trygg venstre back i denne kampen. Alltid villig til å komme på løp, sikker i dueller og klok i klareringer.

Hana har et spennende lag på vei inn i høstsesongen og vi håper det kan få en effekt på tabellsituasjonen ut over høsten. Nå er det først en velfortjent ferie der vi suger på den siste karamellen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...