Håper å åpne ny helsestasjon neste år

HELSESTASJON: Denne bygningen skal inneholde helsestasjon. Kommunen planlegger åpning i 2019. Foto: Frode Olsen

Sandnes kommune har planer om åpning av ny helsestasjon i bygningen hvor Sandnes sparebank i sin tid holdt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 05.02.2018 kl 07:40

I nordre del av Langgata står er ærverdig bygning. I inneværende økonomiplan er det tatt høyde for at bygningen skal renoveres og gjenoppstå i all sin prakt.

Grethe Svihus på planavdelingen til Sandnes eiendomsselskap KF forteller at prosessen er i gang.

– I henhold til økonomiplanen skal bygningen inneholde en ny helsestasjon. Planen tilsier at prosjektet skal være ferdig i 2019, forteller Svihus til Sandnesposten.

Bestilling mottatt

Sandnes eiendom har nylig mottatt bestillingen fra økonomiplanen.

– Bestillingen kom til oss tidligere i januar. Vi har satt i gang en reguleringsplan, og det er John Harveland som skal styre dette prosjektet på vegne av eiendomsselskapet, sier Svihus.

Sandnesposten gjorde det kjent at Charles Arild Thevathason skal ruste opp bygningene på motsatt side av gaten. Han mener det er flott at den flotte bygningen også tas i bruk.

– Nordre del av Langgata gikk tidligere på folkemunne under navnet «Kjeisargadå». Det blir også navnet på mitt prosjekt, sier Thevathason.

KJEISARGADÅ: I sommer innvier Charles Arild Thevathason nye tilbud fra sin eiendom. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...