Håper på 1500 besøkende til Fredheim Arena

I STORFORM: Natalie Wojtowicz (19), Aleksandra Michaliszyn (19) og Alicia Geslak (18) koste seg på den flotte festen i Lura bydelshus 2018. I år holdes arrangementet på Fredheim Arena lørdag 12. januar.

Lørdag slår den polske foreningen WOSP på stortrommen med masse aktiviterer for barn og unge i alle aldre. Arrangementet er et ledd i en innsamlingsaksjon til barnearbeid i Polen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2019 kl 08:51

Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy (WOSP) er den største veldedighetsorganisasjonen i Polen. Hvert år arrangerer de innsamlingsaksjoner. I to år har mennesker i Rogaland med tilknytning til Polen, samlet inn penger via store tilstelninger.

– I år vil pengene bli brukt på småbarnsavdelinger ved de fleste sykehus i Polen. I 2017 samlet vi inn 312.000 kroner mot 168.000 året i forveien, sier Kasia Pydyn med en nøkkelrolle i forberedelser og avvikling.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

REKORD: Denne gjengen bidro til å samle inn 312.000 i 2018 til like rettigheter for spedbarn. Nå håper de selvsagt på ny innsamlingsrekord. Foto: WOSP

Forrige gang familiedagen ble arrangert, tok WOSP i bruk Lurahallen. På lørdag er Fredheim Arena på Stangeland stedet for barnefamilier og andre som ønsker å bidra.

– Vi hadde mellom 1500-2000 besøkende på Lura, og nå håper vi på lignende tall. For barna har vi aktiviteter som stort hoppeslott, ansiktsmaling, lysshow, løp på mekaniske hester, formingsaktiviteter, popcorn, sukkerspinn og forskjellige leker. Det blir salg av polsk mat, god kaffe og kake. På arrangementet kan man ta noen selfie i Selfie-boks Photobooth og se mange spennende show og konserter av norske og polske artister. Det blir mulighet for å høre forskjellige typer musikk som hip-hop, rock og folkemusikk, sier Pydyn.

Klokken 12.00 er det klart for familieløp. Først løper de voksne en sløyfe på fem kilometer, før barna tråkker til klokken 13.00 med sine 500 meter. Barn løper gratis, mens prisen for voksne er satt til 50 kroner. Arrangementet varer fra 12.00 til 22.00

– Alle deltakerne i løpetnfår premie, og det vil bli ekstrapremie til beste familieinnslag, sier hun.

ALT KLART: Kasia Pydyn og WOSP opplevde stor suksess på Lura i fjor. Nå håper hun på ny rekord. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...