Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Håpet lever for Sandnes HK

Sandnes HK-trener Dalibor Sedjak har ikke gitt opp håpet om opprykk til Eliteserien. Foto: Ole Aarre

Resultatene gikk Sandnes HK sin vei i helgen. Gjør de det de neste rundene også, kan det bli opprykk til Eliteserien.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes HK – Lillestrøm 35-27 (19-15):

Sandnes HK vant komfortabelt mot Lillestrøm i Vågenhallen. Samtidig knuste Viking TIF Nøtterøy, hvilket betyr at Sandnes med full pott i de siste tre kampene vil passere Nøtterøy på tabellen.

Lillestrøm kom egentlig aldri på skuddhold i søndagens kamp, som for anledningen ble spilt i Vågenhallen. Sandnes gikk raskt opp i en 4-0-ledelse og holdt de gulkledde på trygg avstand resten av kampen. Åttemålsseieren betyr at Sandnes klatrer opp til kvalifiseringsplass på tabellen – dog før Follo og Charlottenlund har spilt sine kamper denne runden.

De to klart beste spillerne i kampen mot Lillestrøm var Abel Nagy og Lars Sigve Hamre, som banket inn henholdsvis åtte og ni mål hver. Morten Linder satte fem baller i nettet, Martin Hare, André Ellertsen og Henning Knutsen fire hver. Sander Ree-Lindstad scoret ett.

Trener Dalibor Sedjak legger ikke skjul på at det var utrolig viktig å slå tilbake etter den siste tids svake resultater.

– Utrolig viktig! Mildt sagt! konstaterte Sedjak etter kampen.

– Det handlet om å få tilbake troen. Alt fungerer ikke optimalt, det er fortsatt mye å fikse på, men innstillingen og innsatsen er der nå, legger Sedjak til.

Om 14 dager er det bortekamp mot Herulf Moss. Deretter skal det hele avgjøres med hjemmekamp mot Sandefjord og bortekamp mot Nøtterøy i siste serierunde.

En som kan være tilbake til disse kampene er keeåer Simen Murvold Stava, som har vært ute med en skade i en måned.

– Vinner vi resten, tar vi nok tredjeplass. Men drit i det. Det viktigste var å få tilbake følelsen av å vinne, og i dag var det gøy, sier Sedjak og smiler.

Det var 152 tilskuere i Vågenhallen.

Tabell 1. divisjon

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...