Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Har en nøkkelrolle før EM på hjemmebane

Silje Tonning trives på Sandnes stadion.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Hva gleder du deg mest til i 2019 på friidrettsbanen?

– Uten tvil, EM i Friidrett på hjemmebane!

– Hva er dine hovedoppgaver foran EM i friidrett for landslag?

– Som administrasjonsleder har jeg en fot innenfor de fleste områder. Jeg har hovedkontakten med det europeiske forbundet og de deltagende landene. Mitt hjertebarn har blitt et prosjekt vi har valgt å kalle for Skoleprosjektet, hvor vi skal engasjere 300 barn fra skoler i Sandnes og de nærliggende kommunene.

– Hva gjør du i idrettslaget ellers?

– Jeg kom inn i SI i forbindelse med ETCH (EM) og mine dager er fylt med arbeidsoppgaver som omhandler dette arrangementet. Idrettslaget har en løpegruppe for de av oss som ikke nødvendigvis springer på tid og jeg må nok inn der etter hvert.

– Hvem vil du framheve som gjør en utrolig dugnadsinnsats i Sandnes IL?

– I mitt daglige arbeid jobber jeg med en helt rå gjeng som alle er der på dugnad. De har alle fulltidsjobber, jobber frivillig for klubben og sitter med dedikerte oppgaver under EM. Sølvi Rabben sitter i konkurransekomiteen for EM, men stiller opp som både funksjonær og trener for SI nå som sesongen er i gang. Trond Lindanger er ansvarlig for det tekniske under EM og han sitter også nå og sjonglerer både stevner, trening og nettsider. Helt fantastisk!

– Hva gleder du deg mest til i 2019 utenfor friidrettsbanen?

– Nye utfordringer (og barn som sover).

– Hva er ditt favorittsted i Sandnes?

– Jeg synes at Sandnes nå begynner å få på plass et godt utvalg av restauranter. Mondo, nye Pastabakeriet og Sandnes Brygge er helt klart favoritter.

– Hva er det denne byen mangler?

– Som småbarnsmamma som bor i sentrum skulle jeg ønske at vi hadde et litt mer barnevennlig utemiljø i sentrum. Ja til parkanlegg på Ruten!

– Hvem tror du blir den neste store friidrettsprofilen fra Sandnes?

– Det er mange unge og lovende i idrettslaget. Vi har for tiden over 200 barn som trener med oss, og vi har også en stor ungdomsgruppe, der det er flere som kan slå til. Den som med en litt talent og stor treningsvilje, som er villig til å jobbe hardt over tid, vil definitivt ha sjanser til å nå langt og bli den neste friidrettsprofilen fra Sandnes.

Dagens gauk:

  • Navn: Silje Tonning
  • Alder: 34
  • Bosted: Sandnes sentrum
  • Fra: Sandvika
  • Sivilstatus: Gift med Konrad, to barn. Tanke på 4 år og Fride på 1 år.
  • Yrke: Selger
  • Hobbyer: Alt som kan gjøres utendørs, turer til for eksempel 
Dalsnuten med barna.
  • Aktuell som: Administrasjonsleder, EM i friidrett for landslag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...