Hærverk i Buggeland barnehage

KNUST: To ganger på en drøy uke har uvedkommende gjort hærverk ved Buggeland barnehage. Foto: Privat

Buggeland barnehage har på en drøy uke fått knust to vinduer og keramiske potter. Daglig leder Kim M. Høie har anmeldt saken.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2018 kl 10:33

BOGAFJELL: Det var kvelden før, eller natt til, 1. oktober et vindu ved Buggeland barnehage først ble knust.

Daglig leder Kim M. Høie oppdaget ugjerningen da han kom på jobb denne mandagen. Ett av vinduene til barnehagen lå i tusen knas på bakken.

– Jeg ble ganske sur og oppgitt da jeg så hva som hadde skjedd. Men jeg tenkte at dette dessverre er ting som kan skje fra tid til annen, og gikk ikke videre med saken, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ANMELDT: Daglig leder Kim M. Høie ved barnehagen forteller at saken er anmeldt. Foto: Privat

Så skjedde det igjen

Men denne uken skjedde det igjen. Da Høie kom på jobb tirsdag, lå igjen ett av vinduene til barnehagen i tusen glassbiter på bakken.

– Det samme var noen keramikkrukker som ungene har utendørs med planter i, forteller han.

– Hva tenkte du da dette skjedde for andre gang på en drøy uke?

– Jeg ble matt og oppgitt. Denne gangen ble saken anmeldt til politiet, sier han.

Mobilt vakthold

Høie tipper den eller de som står bak ikke har hatt andre motiver enn å tøffe seg, eventuelt at vedkommende ikke har noe bedre å ta seg til.

– Det er godt innsyn til dette området av barnehagen, og uteområdet er godt opplyst. Det virker ikke som den eller de som står bak har forsøkt å skjule hva de har holdt på med, sier han.

– Gjør dere noe for å forhindre at dette skjer flere ganger?

– Vi har mobilt vakthold her oppe og bruker litt ekstra ressurser en periode. Vi håper virkelig ikke dette skjer igjen, sier han.

KRUKKER: En rekke keramikkrukker ble også knust. Foto: Privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...