Haugseng klar for Sandnes HK

TIL SHK PÅ LÅN: TorD Haugseng fra Nærbø styrker bredden i Sandnes HK-stallen før innspurten i Eliteserien. Foto: Tarjei Sel

Nærbø-talentet spiller i Sandnes ut sesongen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2018 kl 09:14

Sandnes HK har vært på jakt etter forsterkninger i EM-pausen, men har ikke midler til å hente erfarne spillere. Men en talentfull 18-åring fra Nærbø har de råd til, og torsdag melder Jærbladet at Tord Haugseng har signert for Sandnes HK.

– Jeg spiller for Sandnes ut sesongen, og så får vi se hva som skjer neste sesong, sier han til Jærbladet.

– Hvorfor valgte du Sandnes framfor Nærbø?

– Det avgjørende ble min egen utvikling. Noe mer vil jeg ikke kommentere, sier Haugseng videre.

Sandnes HK-trener Dalibor Sedjak uttalte følgende til Sandnesposten tidligere denne uken:

– Tord har en del kvaliteter som vi mangler. Han er uredd og tenker ikke konsekvenser, slik noen av våre kanskje gjør. Så er han et av de største talentene i hans alder, i hvert fall her i distriktet. Vi har ikke midler til å hente inn etablerte spillere, men får her en talentfull spiller som har det meste, vurderer Sedjak.

Han advarer imidlertid mot å ha for høye forventninger til unggutten som spiller midtback.

– Han har aldri spilt på dette nivået tidligere og har spilt bittelitt i 1. divisjon. Han er ikke en direkte forsterkning for oss, men vi trenger flere folk og han forsterker troppen, sier Sedjak.

Sandnes spiller neste kamp i Eliteserien 4. februar, hjemme mot Nøtterøy. Dette er en såkalt må-vinne-kamp for Sandnes om de skal holde plassen i Eliteserien.

Tabell Eliteserien

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...