Heldige Sandnes Ulf slo Jerv på Eigerøy

JUBEL: Erixon Danso feirer 1–1 noen minutter før pause. Jerv-spiller Glenn Andersen fortviler. Foto: Frode Olsen

Jerv var det beste laget i treningskampen fredag, men det var Sandnes Ulf som stakk av med seieren etter en sen scoring av Jasmin Bogdanovic på corner.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.02.2018 kl 17:16

Jasmin Bogdanovic ble matchvinner da midtstopperen stanget ballen i mål seks minutter før full tid. Før den tid hadde Jerv vært det beste laget på Eigerøy. Bortelaget kom best i gang, og var farlige da de angrep Sandnes Ulf med direkte og hurtig angrepsspill.

Sandnes Ulfs backer ble flere ganger utfordret på fart, og Àri Mohr Jònsson og Herman Kleppa ble i undertall mot Jerv-spillere som doblet på kantene. Trener Bengt Sæternes likte dårlig starten av oppgjøret.

– Jerv kom klart best i gang og var langt mer på hugget sammenlignet med oss. De utfordret oss på det de er gode på, og det hadde ikke vært noe å si på om de hadde scoret flere mål enn det ene de fikk tidlig i kampen, sier Sæternes.

Meget god Danso

Det skulle en enkeltmannsprestasjon til for å føre Sandnes Ulf tilbake i oppgjøret. En hurtig Erixon Danso utfordret sin back. Med herlig teknikk og rå akselerasjon brøt han gjennom fra venstre. Fra kloss hold brukte han tåspissen, og kunne juble etter en vakker scoring. Like før hadde Kent Håvard Eriksen bli frispilt av debutant Niels Vorthoren, men spissen traff en utrusende keeper.

Jerv var også det beste laget etter hvilen. Bortelaget brukte kort tid med ballen, og spilte seg til store målsjanser. Aram Khalili skjøt like over da han fikk en stor sjanse etter innglegg, og like etterpå måtte Saku-Pekka Sahlgren vise sitt aller beste for å hindre Jerv-scoring.

Da Jerv ikke klarte å utnytte de store sjansene, benyttet Sandnes Ulf anledningen til å spise seg tilbake i kampen. Vegard Aasen spilte andre omgang, og var igjen god i kantrollen. Da 20 minutter gjenstod, ble han nydelig frispilt av Herman Kleppa, men avslutningen ble reddet av keeper.

Bengt Sæternes skryter av den lokale spilleren.

– Det virker til at Vegard virkelig har bestemt seg. Det er trøkk i alt han gjør, og han har spilt to gode kamper på rad. Det er virkelig kjekt å se, sier Bengt Sæternes om midtbanespilleren.

En annen som fortsetter den gode trenden er Erixon Danso. Den tidligere Jerv-spilleren viser kvaliteter som publikum garantert kommer til å verdsette. Bengt Sæternes håper det samme.

– Han har ferdigheter som kan avgjøre kampene til vår fordel. Målet han gjør i første omgang er et godt eksempel på det vi håper han vil tilføre oss, sier Sæternes.

Johansen ut med skade

Et skår i gleden er at Remi Johansen måtte byttes ut etter kun 17 minutter. Mange holdt pusten og tenkte nok på ankelskaden som holdt midtbanespilleren ute store deler av fjorårssesongen.

– Det er heldigvis kun en overbelastning i leggen. Vi har byttet underlag relativt ofte, og i går fikk jeg noe så sjelden som et akutt tilfelle av overdreven lyst på tredemøllen. Både anfallet og skaden vil nok gå med det gode, smiler Johansen.

Til tross for at Jerv totalt sett var best, mener Johansen å kunne se mye positivt.

– I perioder presterer vi bra. Vi spiller inn ny formasjon, og med så mange nye spillere vil vi nok variere litt. Av den grunn synes jeg vi har fått til mye i løpet av kort tid, sier Johansen.

Niels Vorthoren spilte de første 45 minuttene. Han kom helt greit fra oppgaven, men spilte i en omgang hvor angrepsspillet til Sandnes Ulf ikke var det beste.

MATCHVINNER: Jasmin Bogdanovic slår Aram Khalili i hodeduell. Midtstopperen stanger inn hjørnesparket fra venstre til 2–1 og seier. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...