Helse- og treningssenter til ØsterHus Arena

AVTALE: Selskapet Movon har sikret seg leieavtale med ØstrHus Arena. Foto: Frode Olsen

Movon skal etablere et 1300 kvadratmeter stort helse- og treningssenter i Sandnes Ulfs nye arena, ØsterHus Arena.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2017 kl 14:38

Movon har skaffet seg leieavtale i kommende ØsterHus Arena. Helseaktøren skal starte et 1300 kvadratmeter stort helse- og treningssenter i Sandnes Ulfs nye arena, som etter planen skal stå klart våren 2019.

Med tilstedeværelsen i ØsterHus Arena vil helse- og treningssenteret være nært til både skoler, lag og foreninger. Det skal etter planene bli et helse- og treningssenter som vil være åpent for allmenn benyttelse, og som skal ha et solid treningstilbud for både topp- og breddeidrett. Dette melder Movon i en pressemelding.

- Vi skal jobbe med å utvikle et konsept ut i fra de behovene idretten og nærområdet har innenfor helse og trening.
Det forklarer Tord Peltoperä Moen, som sammen med Magnus Håmsø skal åpne det nye senteret.

Bredt tilbud

De er begge videreutdannet som manuellterapeuter, hvor Moen også er spesialist i idrettsfysioterapi og aktivitetsmedisin. De har begge erfaring med å starte egne helse- og treningssenter.

Movon har et ønske om å bistå med kompetanse og toppmoderne fasiliteter for lag og foreninger i lokalområdet, og forteller at de skal besøke klubber og lag i nærmiljøet for å danne seg et bredt inntrykk av forventninger og muligheter.

– Vi ønsker å kunne tilby godt innhold både til topp- og breddeidretten, mosjonister og til mennesker som trenger fysisk tilrettelegging. Vil derfor gjennomføre en nøye kartlegging slik at vi er sikker på at vi følger opp den visjonen når vi starter opp i 2019, forteller Moen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...