Henrik tatoverte 62 personer i løpet av én dag

TATOVERING: Henrik Tveit hos Empire Tatoo på Bystasjonen er godt fornøyd med det store frammøtet av folk som ville tatovere seg for å støtte kampen mot barnekreft. Foto: Trond Eirik Olsen

I alt 62 personer fikk ny tatovering hos Empire Tatoo på Bystasjonen sist lørdag. Det ga 31.000 kroner til kampen mot barnekreft.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Køen var stor allerede fra vi åpnet dørene. Det er utrolig flott å se hvor mange som benyttet anledningen til å sikre seg en tatovering og samtidig støtte opp under en god sak, sier Henrik Tveit hos Empire Tatoo.

Sammen med tatoveringsstudioer over hele landet deltok Empire Tatoo sist lørdag i den landsomfattende aksjonen «Kroppskunst mot barnekreft» som Barnekreftoforeningen arrangerer. For 500 kroner fikk folk en liten tatovering med fastsatte motiv i størrelse fem ganger fem centimeter. Alle pengene går til inntekt for Barnekreftforeningen.

Aksjonen som ble startet opp i 2012 har så langt samlet inn rundt to millioner kroner til kampen mot barnekreft. I år håper man å komme opp i en sum på 600.000 kroner.

I følge Tveit var det et bredt spekter av folk som sikret seg en tatovering sist lørdag.

– Vi hadde folk fra 18 år og opp til rundt 80 år. Det var folk i alle kategorier. Vi er overveldet av responsen og kommer nok til å delta i dette neste år også, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...