Her åpner Rema 1000

NY BUTIKK: Her åpner Rema 1000 dørene i september. Innflyttingen vil føre til omrokkeringer og flytting av eksisterende butikker. Foto: Trond Eirik Olsen

Kjøpesenter får to dagligvarebutikker tett i tett.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.03.2017 kl 13:03

NÆRING: – Rent erfaringsmessig ser jeg bare fordeler med å ha to dagligvarebutikker innenfor dørene. Jeg tror dette vil bli en styrke for begge butikkene, kundene og ikke minst for senteret vil det kunne gi gode ringvirkninger. Vi er utrolig glad for å kunne bekrefte at vi nå vil få inn Rema 1000, sier senterleder Bente Hetland i Vågen Amfi.

Går alt som planlagt vil den nye Rema 1000 butikken, som blir en standard Rema 1000 butikk på rundt 1000 kvadratmeter areal, åpne dørene i Amfi Vågen i slutten av august.

Plasseringen blir i den søre enden av senteret vis av vis apoteket.

Omrokkeringer

Rema 1000 butikken vil bli den andre dagligvarebutikken i Amfi Vågen. Plasseingen av Rema 1000 gjør også at den eksisterende dagligvarebutikken Coop Extra vil bli nærmeste nabo.

Innflyttingen medførerer også at det vil bli en god del omrokkeringer av andre butikker og allerede nå pågår det mye byggearbeid med omrokkeringer i den sørlige delen av senteret.

Nedgang

Amfi Vågen hadde i fjor en nedgang i handelen på 3,5 prosent og senteret har tidligere slitt med å få folk inn i den sørlige delen der det har vært flere tomme lokaler. Hetland bekrefter at senteret har jobbet hardt for å få inn Rema 1000.

– Vi er glad for å ha fått alt på plass. Åpningen av den nye butikken kan bli før slutten av august også, men det avhenger litt av framdriften i prosessen med ombygging og andre praktiske forhold, sier Hetland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...