Her bryter Gjert inn i intervjuene

ETTERTRAKTET: Gjert Ingebrigtsen forsøkte ved et par anledninger å stoppe intervjuene pressen ønsket av Jakob Ingebrigtsen. Foto: Frode Olsen

Før Henrik og Jacob kom inn i ankomshallen på Sola, ga Gjert Ingebrigtsen beskjed om at sønnene ikke kom til å stille opp på intervjuer. Det gikk ikke helt etter planen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Der kan bare skru av mikrofonene. Guttene er slitne og det blir ikke gitt noen intervjuer her på flyplassen. Dere kan ta noen bilder, men intervjuer blir det ikke, kom det fra Gjert Ingebrigtsen like før sønnene kom til bagasjebeltet.

Med få unntak valgte pressekorpset og ikke høre på Gjert Ingebrigtsen. Da den doble europamesteren Jakob Ingebrigtsen og sølvvinner Henrik kom inn dørene, gikk det ikke mange sekundene før de sto med mikrofoner i ansiktet.

Da måtte til og med Gjert Ingebrigtsen innse at han ikke fikk viljen sin. Ganske tidlig inn i spørsmålsrunden forsøkte han å avbryte, men måtte gi opp like fort. Etter noen minutter gjorde han et nytt forsøk på å forkorte seansen.

– Nå må du komme deg videre Jakob. Det er flere som kommer for å hilse på deg, sier Gjert mens han gir Jakob et skyv i retning kjæresten Elisabeth Asserson. Hun hadde med seg både ballonger og flagg til sin kjære.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NOK ER NOK: Gjert Ingebrigtsen måtte etter hvert geleide sin sønn bort fra pressen.

Kona til Henrik Ingebrigtsen var også på plass med parets datter Olivia. Besteforeldre var også blant mange gratulanter.

– Nå skal vi faktisk ut å trene om ikke så lenge, sier Henrik Ingebrigtsen.

Det var likevel en god følelse å komme hjem.

– Det er lenge siden jeg har vært i Norge og i Sandnes. Nå skal jeg hjem å lade batteriene til de neste konkurransene. Jeg har bestilt taco i kveld. Det gleder jeg meg til sier Jakob Ingebrigtsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...