Sandnesposten A/S

Dagens gauk: Her er Sandnes sin nye unge ordfører

UNG ORDFØRER: Trones-gutten Nils Gudmund Devold Midtun er Sandnes unge bystyre sin nye ordfører. Foto: Borghild Gudmestad

15 år gamle Nils Gudmund Devold Midtun er valgt til å fronte Sandnes unge bystyre sine meninger. Tenåringen fra Trones gleder seg til vervet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Hvorfor vil du være ung ordfører?

– Jeg er veldig opptatt av å få fram meningene til de unge. Jeg er glad i være med å gjøre ting, bidra, jeg vil ikke bare være tilskuer.

Hva gleder du deg mest til som ung ordfører?

– Jeg tror det blir et veldig spennende verv. Det å bli en frontperson tror jeg blir veldig interessant og spennende.

– Er det tema som du er spesielt opptatt av?

– Jeg er veldig opptatt av å fullføre arbeidet vi har begynt med i Sandnes unge bystyre. Vi har for eksempel jobba lenge med evaluering av undervisning i Sandnes. Jeg er veldig opptatt av skolen og Ruten.

Hva liker du best med Sandnes?

– At alt er så nært. Jeg er vokst opp nær barneskole, ungdomsskole, fritidsaktiviteter og sentrum.

Hva liker du minst ved Sandnes?

– Vi kunne gjort en bedre jobb med Ruten. Jeg savner sykkelparken. Vi kan gjøre Ruten langt mer positiv.

Hvis du hadde vært ordfører for en dag, hva ville du gjort i byen?

– Det er ikke mye man får gjort på en dag, så jeg måtte ha fått mer tid. Jeg ville tatt tak i både skolen og Ruten. Det har blitt kuttet i skolen, men heldigvis fikk vi tilbake leirskoletilbudet.

Har du et favorittsted i Sandnes?

– Langgata synes jeg er fin.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...