Her kan det komme ny restaurant

Foto: Trond Eirik Olsen

Lokal aktør har kjøpt Langgata 39.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2018 kl 15:43

NÆRING: Charles Arild Thevathason i Theva Gruppen AS bekrefter at han sammen med tidligere pokermester Kevin Stani i eiendomsselskapet MMKS Eiendom AS har kjøpt opp Langgata 39.

De nye aktørene har store planer for det i alt 460 kvadratmeter store bygget som tidligere har rommet herrebutikken Knuts.

– Vi har allerede en tredjedel av leietakerne på plass. Det er snakk om næringsvirksomhet men jeg vil ikke gå ut med noen navn før alt er klargjort med de ulike aktørene. Går alt som planlagt vil første leietaker være på plass i august, sier Thevathason, som ikke vil ut med hvor mye han betalte for bygget.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ny restaurant

Thevatson bekrefter samtidig at han nå er i dialog med ulike aktører med tanke på å få opp en ny restaurant/cafè med uteservering i de gamle butikklokalene til Knuts.

– Jeg ønsker å bidra til mer utvikling i sentrum og flere spisesteder er med på å trekke mer folk til sentrum. Det handler om å skape en levende by. Langgata 39 er trolig den beste tomten i hele Sandnes om man ser ting i forhold til utviklingen av Ruten, sier han.

– Vil det komme noen flere butikker i bygget?

– Det håper jeg. En ny herrebutikk hadde gjerne vært på sin plass. Når Knuts legger ned er det heller få klesbutikker for menn igjen i Langgata så jeg ser ikke bort fra at det vil komme en aktør i denne sjangeren. Det vil uansett bli gjort plass til to aktører i første etasje og den ene aktøren håper vi som sagt blir en restaurant.

Satser stort

Langgata 39 er ikke den enste plassen i Sandnes der Thevathason nå satser. Fra før av eier han Langgata 71 og Langgata 67. I Langgata 67 satser han på å åpne opp konseptet «Kjeisargadå» der et helt gatehjørne skal rustes opp med restaurant, bar og utendørs scene.

– Jeg har drevet med eiendom i 17 år og er ekte sandnespatriot. Jeg har stor tro på sentrum og ønsker å bidra til å gjøre byen enda mer attraktiv, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...