Her kommer flere nye næringsaktører

NYTT NÆRINGSOMRÅDE: Fra dette bildet ble tatt i 2013 har det allerede skjedd mye med tanke på boligutbygging og ny bro over Kvelluren. Men mer er i vente. Blant annet skal Coop Ops Bygg, Rema 1000 og Uno X åpne her, i tillegg til at en ny på- og avkjørsel til motorveien kommer fra Hoveveien. Foto: Andreas Kydland

Det blir byggevarekrig i Hoveveien når Coop Ops Bygg flytter fra Bruelandssenteret til Hoveveien.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

I høst åpnet nemlig Byggmax dørene i det gamle egglaget i Hoveveien.

Coop Ops Bygg følger etter og skal flytte dagens virksomhet for å reetablere seg like ved ny av- og påkjørsel til motorveien i Hoveveien.

Detaljreguleringen for et kommende felt med næringseiendommer ble mandag godkjent av bystyret i Sandnes.

I planene kan vi lese at Coop Ops Bygg får selskap av ny Rema 1000-butikk og en selvbetjent Uno X-bensinstasjon.

– Planforslaget legger til rette for forretning med trelast og plasskrevende byggevarer og en dagligvarebutikk. Det er også planlagt en selvbetjent bensinstasjon vest på tomten. Det skal også sikres gang- og sykkelforbindelse mellom Hovemarka og Hoveveien ved å etablere gang- og sykkelvei frem til bru over E-39, heter det i sakspapirene.

– Fra planlagt ny rundkjøring på Hoveveien går en felles samlevei som skal betjene planområdet og deler av nytt boligfelt i sør. Fra samleveien er det en avkjøring mot nord som betjener Obs Bygg og Uno-X. Ved denne avkjøringen vil gang - og sykkelveien legges i undergang for å få en sikker kryssing mellom myke trafikanter og biltrafikk. En avkjøring mot sør vil betjene fremtidig boligområde, mens Rema1000 har sin avkjøring i enden av samleveien mot øst. Planen skal også legge til rette for gang – og sykkelveg retning øst-vest, heter det videre i planene.

Etter planen skal de nye næringsaktørene åpne dørene i 2018.

Detaljreguleringen ble vedtatt enstemmig uten diskusjon i bystyret mandag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...