Her løper Team Ingebrigtsen inn millionbeløp

LØPSDUELL: Her løper Vetle Lidsheim fra Sandnes Sparebank mot Filip Ingebrigtsen på bryggekanten foran Havnespeilet. Bankens gavefond gir Team Ingebrigtsen 1,8 millioner kroner over tre år, noe som ble markert med løpsduell fredag. Foto: Andreas Dirdal Kydland

Team Ingebrigtsen får 1,8 millioner kroner over tre år fra Sandnes Sparebanks gavefond. Pengene skal bidra til å holde løpstrioen Henrik, Filip og Jakob mer på hjemmebane.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Dette gir oss forutsigbarhet og gjør at vi kan være enda mer kompromissløse i vår satsing om å bli verdens beste løpere, sier Henrik Ingebrigtsen, kort tid etter det han selv beskriver som ett av sitt livs beste mageplask.

Team Ingebrigtsen ble nemlig utfordret til løpsduell mot Sandnes Sparebank på bryggekanten foran Havnespeilet fredag. Sandnes Sparebank gir nemlig Team Ingebrigtsen 1,8 millioner kroner over tre år fra bankens gavefond, noe som ble markert med løpsduellen på bryggen.

De tre fra banken som testet løpsferdighetene mot Henrik, Filip og Jakob over tre ganger 50 meter var administrerende direktør Trine Stangeland, Vetle Lidsheim og Turid Hamre.

De fikk noen meters forsprang, men ble raskt innhentet av de tre brødrene som har blitt kjente verden over for sine prestasjoner på friidrettsbanen.

Ett av kriteriene for tildelingen av midlene fra gavefondet, er at Team Ingebrigtsen skal trene mer i lokalområdet.

– Vi reiser mye, både innenlands og utenlands. Men vi prøver å være litt hjemme og liker å trene i Sandnes. Det er gode treningsforhold her hele året, lite is og snø, og ikke for varmt om somrene, med unntak av den siste perioden, sier Henrik og legger til at det har vært utfordrende å dra i land nok sponsormidler til å opprettholde satsingen mot verdenstoppen.

– Det har vært en utfordring fram til nå, men det ser ut som ting begynner å endre seg. Flere er interesserte, og vi møter større pågang nå enn tidligere. Vi har gode resultater å vise til over flere år. Det merkes nok på den fronten.

– Nå kan vi konsentrere oss enda mer om det som er aller best for løpingens del. Denne gaven er enormt bra for satsingen vår, sier Jakob Ingebrigtsen.

Administrerende direktør Trine Stangeland i Sandnes Sparebank forteller at bankens gavefond består av rundt ti millioner kroner, og at det deles ut både større og mindre gaver gjennom året.

– Alle midlene vi deler ut blir nøye evaluert. For oss er det viktig å sette Sandnes og regionen på kartet, sier Stangeland og legger til at gavefondet gir midler til alt fra idrettslag til skoler og FAU, for å nevne noe.

– BETYR MYE: Ingebrigtsen-brødrene Jakob, Henrik og Filip skal bruke midlene fra Sandnes Sparebanks gavefond på mer treningsopplegg lokalt. Bankens løpstrio bestående av Vetle Lidsheim, Turid Hamre og Trine Stangeland måtte innse at Team Ingebrigtsen ble for sterke, selv med et godt forsprang på duellen som utspant seg over tre ganger 50 meter. Foto: Andreas Dirdal Kydland


– DEILIG: Etter løpet kastet den ene etter den andre seg uti Gandsfjorden. – Deilig, sier Henrik Ingebrigtsen. Foto: Andreas Dirdal Kydland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...