Her skal det igjen drives kinarestaurant

NY RESTAURANT: Chi-Ning Hau har totalrenovert lokalene i Storgata og åpner dørene til Beijing Cuisine lørdag. Foto: Andreas Kydland

Over to millioner kroner har Chi-Ning Hau investert i 
lokalene som snart åpner under navnet Beijing Cuisine.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

I de gamle lokalene til Peking Cuisine har Chi-Ning Hau revet og gjenoppbygget det aller meste innvendig. Førstkommende lørdag åpner han dørene til Beijing Cuisine som han mener vil tilby noe nytt i et veletablert marked av asiatiske spisesteder i Sandnes.

– Konkurransen er knallhard. Men lokalene er flotte og jeg vil tørre påstå at vi kommer til å levere et konsept ingen andre i Sandnes leverer i dag, sier han.

Konseptet han snakker om heter «Dim Sum», som er en betegnelse på tradisjonelle kinesiske småretter. Typiske innslag er forskjellige kombinasjoner av surt og søtt, kjøtt, grønnsaker, sjømat og frukt, gjerne servert i små kurver, dampet eller fritert.

Restauranten kommer også til å satse på både lunsjbuffet og andre, mer kjente middagskonsepter.

– Jeg vet ikke om andre i området som satser på «Dim Sum», sier han.

Gjenoppbygget

Over to millioner kroner har gått med på å sette lokalene i Storgata i stand. Fram til i fjor holdt Peking Cuisine til i lokalene. Men etter det ble funnet mugg og sopp i gulvteppet ble restauranten stengt. Restauranten gjenåpnet kort tid etter, men lyktes ikke i å overbevise kundene om at ting var på stell.

Daglig leder Hau og assisterende daglig leder Fiona Huan frykter at tidligere eiers synder gjør folk skeptiske til å besøke den nye restauranten.

– Vi har tenkt tanken. Da vi gikk i gang med lokalene fant vi mye fra tidligere som ikke var som det skulle. Nå er det aller meste revet og bygget opp på nytt. Kjøkkenet er bygget opp igjen på nytt, gulvteppene er erstattet med skikkelig gulv, og fiskedammene er borte. Vi har også ansatt helt andre kokker som kommer til å endre og forbedre menyen med nye innslag hele tiden, sier Hau.

76 sitteplasser

Selv har han over 30 års erfaring med drift av kinarestauranter i både Stavanger og Bergen. Nå skal han satse for fullt med å etablere Bejing Cuisine i Storgata.

Første åpningsdag blir førstkommende lørdag. Restauranten vil ha sitteplasser til 76 personer og skal i tillegg satse på take away.

– Vi gleder oss masse til å åpne, sier Hau.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...