Historisk god start på sesongen

SAMMENSVEISET: Sandnes Ulf har fått en god start på sesongen. Foto: Rune Eikeland

Sandnes Ulf har aldri tatt flere poeng de første ni kampene i 1. divisjon.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2018 kl 00:28

Ifølge Morten Wiik Larsen i Sandnes Ulf har klubben også en økning i publikumsinntektene, til tross for en nedgang i antall publikummere. På de første fem kampene har klubben hatt 7484 tilskuere mot fjorårets 7691.

Klubben har altså hatt en nedgang på 207 tilskuere sammenlignet med i fjor.

– Jeg har sammenliknet de fem første hjemmekampene i år, med de fem første hjemmekampene i fjor. Tallene er krystallklare; vi opplever en 16 prosents økning i billettinntektene. Det synes jeg er ekstra gledelig når fire av våre fem hjemmekamper har blitt arrangert enten på helligdager, eller i inneklemte helger hvor mange tar langhelg, sier Morten Wiik Larsen, ansvarlig for privatmarked i Sandnes Ulf.

På Obosliga-tabellen ligger Sandnes Ulf på tredjeplass, bare ett poeng bak Viking på andre. Det er spesielt imponerende med tanke på at Bengt Sæternes har måttet skru sammen nesten et helt nytt lag siden i fjor, brukt flere yngre spillere og mistet førstekeeperen i første serierunde.

Lokale Axel Kryger (20), Herman Kleppa (21) og Vegard Aasen (20) har alle sentrale roller i laget. Vegard Erlien (19) er også i ferd med å slå gjennom for fullt.

– Det er veldig kjekt at unge og lokale spillere har stått fram. Personlig synes jeg at folk var i overkant negative i vinter, men sportslig apparat skal ha ros for jobben de har gjort. De har vært flinke til å ta imot de nye spillerne, og fått dem til å fungere som et lag, sier sportslig og daglig leder Tom Rune Espedal.

– Hvor fornøyd er du med tabellsituasjonen?

– Vi er i rute, faktisk litt foran. Viking-tapet gjorde vondt, men vi må lære oss å se vekk fra det. Tapet måtte komme til slutt, sier Espedal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...