– Hold roen. Og vinn.

HAR ROEN: Bojan Zajic passer på at tenningsnivået er der det skal være før den viktige bortekampen mot Ranheim. Foto: Begge foto: Ole Aarre

Bojan Zajic er like rolig og avbalansert som trener som han var som spiller. Kort tid før nøkkelkampen mot Ranheim gjør assistenttreneren sitt beste for å tone ned viktigheten av kampen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes har denne uken vært på trenerkurs for å ta UEFA Pro-lisens. Imens har assistenttrener Bojan Zajic hatt ansvaret for å holde spillerne på tå hev før den viktige bortekampen mot Ranheim i helgen.

– Vi har god intensitet på trening for tiden og spillerne ser skarpe ut. Alle er friske og klare til kamp, melder Zajic.

God statistikk

Sandnes Ulf har historisk sett et veldig godt tak på Ranheim. De fire siste kampene mot trønderne har de lyseblå vunnet 2-0, 2-0, 2-0 og 1-0. Faktisk har Sandnes Ulf åtte kamper på rad uten tap mot søndagens motstander. Den rekken strekker seg helt tilbake til 2010.

Med fem kamper igjen å spille og to poeng opp til Start på opprykksplass, lever håpet om eliteseriespill 2018 i beste velgående. Når sant skal sies leder Start snarere med tre poeng grunnet mye bedre målforskjell, men både Start og fjerdeplass Ranheim har ikke vunnet på sine tre siste kamper og kjenner presset.

Bojan Zajic bruker lite energi på finregning av tabell, poeng og målforskjell. Hvem som er i form og ikke tror han heller ikke har så mye å si.

– Vi tenker bare på oss selv, prøver å ha det morsomt på trening og ha god intensitet i det vi holder på med. Jeg tenker ikke på hva andre lag gjør.

– Vil du kalle søndagens kamp mot Ranheim for en nøkkelkamp i innspurten?

– Nei, det er ingen nøkkelkamp. Jeg tror kampene etter Ranheim kan bli vel så tøffe for oss. Vi må prøve å vinne hver kamp, ikke bare mot Ranheim, sier Zajic og legger til at Sandnes Ulf normalt er gode mot de beste lagene, men sliter mot antatt svakere motstand.

– Utfordringen vår i fjor var å slå lag som lå lenger nede på tabellen og det har også vært litt tilfelle i år. Vi var for eksempel bedre enn serieleder Bodø/Glimt over to kamper i år, men har ikke vært like gode mot svakere lag, sier Zajic.

Nøkkelkamp eller ei, at nøkkelspiller Remi Johansen er hundre prosent igjen er utvilsomt positivt. Det erkjenner også Zajic.

– Vi trenger hans erfaring nå. Vi har savnet litt kreativitet på midtbanen, og det tilfører han. Han er en veldig smart spiller som blir viktig i de kampene vi har foran oss.

Alle spillerne tilgjengelige

Etter bortekampen mot Ranheim møter Sandnes Ulf de tre nederste lagene på tabellen, pluss Kongsvinger som ligger på 11. plass. På papiret motstandere Sandnes Ulf skal være overlegne, men samtlige lag spiller for å overleve i divisjonen, og det utjevner ofte klasseforskjellen på lagene.

Med kun ett tap på de siste elleve kampene er det likevel liten tvil om at Sandnes Ulf har selvtillit og form som skulle tilsi at det kan bli en hyggelig høst sett med lyseblå øyne.

– Det ville vært strålende om vi fikk andreplassen. Vi må bare være sterke mentalt og som trener jobber både Bengt og jeg mye med spillerne for å holde dem fokusert. Alle spillerne er tilgjengelig og det er stor konkurranse om plassene på laget. Det er viktig, sier Zajic.

– Med få ord, hva vil du si er viktigst nå i innspurten?

– Hold roen. Og vinn.

Mads Nielsen er tilbake fra suspensjon og går trolig inn på laget igjen ved siden av Nicolai Geertsen.

KLAR IGJEN: Mads Nielsen (t.v.) går trolig inn i startoppstillingen igjen etter suspensjon. Her i duell med Kjell Rune Sellin på onsdagstreningen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...