Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Hommersåk-mann tiltalt

Påtalemyndigheten påstår flere lovbrudd

AMFETAMIN: 53-åringen har mye å svare for når saken kommer opp. Foto: Frode Olsen

En 53 år gammel mann bosatt i Hommersåk er tiltalt for en rekke forhold.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– I tidsrommet fra 2014 til medio oktober 2014 i Sandnes og omegn, har han mottatt og oppbevart ca 100 gram amfetamin ved ialt seks anledninger, til sammen ca 600 amfetamin. Da han ble pågrepet av politiet i oktober 2015 oppbevarte han 105,8 gram amfetamin i en sekk, samt at han på bopel i Hommersåk oppbevarte 14 tabletter inneholdende det narkotiske virkestoffet MDMA, er påstandene i tiltalen.

Et eksempel på uvettig kjøring står også omtalt.

– En søndag i 2015 førte han en bil til tross for at han var påvirket av amfetamin og metamfetamin, sier tiltalen.

Hommersåk-mannen står også tiltalt for bruk og besittelse av amfetamin. I tillegg mener politiet å vite at han har forbrutt seg på våpenloven.

– I oktober 2015 på bopel i Sandnes, oppbevarte han 25 hagelammunisjon av ulikt merke, til tross for at han ikke hadde tillatelse fra politiet, eller innehar gyldig våpenkort, står skrevet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...