Høyres kandidatvalg er i gang

Nærmere 100 medlemmer samlet på Gamlaværket

KANDIDAT: Inger Klippen har støtte fra Thor Magne Seland. Foto: Frode Olsen

Hele 78 stemmeberettigede medlemmer er kommet til nominasjonmøtet. De skal stemme over om Inger Klippen eller Bjarte Sveinsvoll Dagestad skal være Høyres ordførerkandidat til kommunevalget 2019.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.06.2018 kl 15:33

Det har aldri vært så mange mennesker samlet på et nominasjonmøte i Høyre tidligere.

– Dette er langt i fra normalt, sier gruppeleder Thor Mange Seland med et smil.

Det var Sandnesposten som kunngjorde at det finnes interne uenigheter til om nominasjonskomiteen har gjort riktig valg da de nominerte Inger Klippen som ordførerkandidat.

Under medlemsmøtet onsdag, skal 78 personer stemme over hvilken kandidat det mener er riktig for partiet.

Mange personer har vært på scenen for å lufte sin mening. De fleste av dem har snakket til fordel av Inger Klippen, men Sander Olsen snakket som for ventet til fordel for Bjarte Sveinsvoll Dagestad. Det samme gjorde Arne Maudal fra Forsand.

Inger Klippen fortalte litt om seg selv til medlemmene i salen. Hun medgir at hun den siste tiden ikke har jobbet i politikken, men sier hun har gjort flere andre ting av betydning. Hun ble møtt med solid applaus fra salen.

Gruppeleder i Forsand Høyre, Trond Haukelid og Sander Olsen talte til fordel for Dagestad.

Sandnesposten kommer tilbake med avgjørelsen, men om man skal tolke applausen etter innleggene er Inger Klippen vinneren av kveldens valg.

KLAR: Inger Klippen fikk en god klem av gruppeleder Thor Magne Seland i forkant av møtet og valget. Foto: Frode Olsen

DUELLANTER: Bjarte Dagestad og Inger Klippen før valget. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...