Hun skal lede Bystasjonen

TAR OVER: Birte Wiinberg tar over som senterleder på Bystasjonen 2. januar neste år. Foto: Privat

Starter over nyttår.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2017 kl 11:07

NÆRING: Birte Wiinberg (35) gleder seg til å lede Bystasjonen.

Wiinberg har de to siste årene vært ansatt som senterkoordinator ved Arkaden kjøpesenter i Stavanger og vil jobbe her fram til hun tar over som daglig leder ved Bystasjonen 2. januar neste år. Selv vil ikke Wiinberg si så mye om seg selv og den nye jobben før det nærmer seg oppstart.

– Jeg kan si så mye at jeg gleder meg til å ta fatt på det jeg oppfatter som en veldig spennende jobb, men akkurat nå ønsker jeg å konsentrere meg fullt om den jobben jeg er i og fullføre denne på en god måte, sier hun til Sandnesposten.

Sluttet mot egen vilje

Wiinberg overtar som leder på Bystasjonen etter Tone Elisabeth Hølland som sist måned sluttet i jobben med umiddelbar virkning. Hun hadde da vært ansatt i to år og bekreftet at hun forlot jobben mot egen vilje.

– Dersom det hadde vært opp til meg ville jeg forsatt i samme jobb. Det tar vanligvis to til tre år før et slikt senter kommer på skinner. Jeg hadde veldig lyst å være med i den videre utviklingen. Det var dessverre ikke et alternativ, sa hun til Sandnesposten i september.
Hølland bekreftet samtidig at hun hadde blitt enig med arbeidsgiver om å avslutte arbeidsforholdet, men verken hun eller daglig leder for Vågsgaten drift AS, Finn Kristensen ville gå inn på grunnene til dette.

– Bystasjonen har vært som mitt eget barn. Jeg har kun godt å si om alle butikkene, menneskene og kundene som har vært en del av mitt magnetfelt. Jeg ønsker Bystasjonen all mulig lykke til i fortsettelsen, og beklager at det blir uten meg som senterleder, sa hun til Sandnesposten.

Tøff start

Bystasjonen, som åpnet i oktober 2014, har hatt en tøff start med flere butikknedleggelser og konkurser, men har også hatt butikker som kan vise til gode tall.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...