Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Spåmann og redningsmann Bjørnar Roth: – Hva var det jeg sa?

HELE ROEN: Bjørnar Roth (t.v.) satt på benken mesteparten av kampen. Men da det gjaldt som mest tok han en nøkkelrolle – noe han selv annonserte mens han satt på benken. Foto: Ole Aarre

Bjørnar Roth visste at han kom til å bli avgjørende redningsmann i toppkampen mot Sandefjord.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2017 kl 21:10

Sandnes – Sandefjord 25–24 (13–11):

314 tilskuere.

Sandnes så ut til å ha god kontroll på toppkampen mot Sandefjord og ledet med to mål til pause, til tross for å ha misbrukt mange klare sjanser.

Samtidig så sto SHK-målvakt Simen Murvold Stava en veldig god førsteomgang og skal ha mye av æren for at laget var to mål foran. Bjørnar Roth har startet de fleste kampene mellom stengene denne sesongen, men var altså henvist til benken fra start i toppkampen mot Sandefjord.

(teksten fortsetter under bildet)

Eivind Gade jubler for to nye poeng på veien mot eliteserien. Foto: Ole Aarre

I en pauseprat med Sandnesposten forklarte han hvorfor.

– Er det ikke behov for deg ute på banen lenger?

– Joda, jeg kommer inn og tar noen avgjørende redninger på slutten.

– Jaha. Hvor mange? Fire?

– Ja. Fire, sier Roth med et smil.

Stava klarte ikke følge opp den høye redningsprosenten fra førsteomgangen og overlot etter hvert ansvaret til Roth.

Og Roth leverte.

Fire redninger.

Som annonsert.

– Hva var det jeg sa, sier Roth glisende etter kampen.

– Dette var nøye planlagt på forhånd?

– Det er derfor håndball er gøy. Kamper som dette. En utrolig deilig seier!

Trener Dalibor Sedjak sitter også igjen med en følelse av at regien knapt kunne vært bedre – både når det gjelder kveldens kamp, og sesongen sett under ett.

– Vi spiller med håndbrekket på og klarer ikke å sage av motstanderen denne gangen heller. Men vi vinner, og det er det som betyr noe, og hvis vi gjør jobben mot antatt svakere lag framover nå så kan hjemmekampen mot Nærbø kanskje bli avgjørende. Da snakker vi perfekt regi, sier Sedjak og smiler.

Lars Sigve Hamre ble kåret til Sandnes’ beste spiller og ble toppscorer sammen med André Ellertsen med seks mål. Kaptein Martin Hare banket inn det avgjørende målet 47 sekunder før slutt.

Øvrige målscorere for Sandnes: Michael Hemmer 4, Morten Linder 3, Martin Hare 2, Eivind Gade 2, Abel Nagy 1, Harald Willumsen 1.

Tabell 1. divisjon menn – som Sandnes topper

Simen Murvold Stava sto en god førsteomgang. Så lot han Bjørnar Roth fullføre jobben på tampen av kampen. Foto: Ole Aarre

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...