Aaslandbros: Hyllar Johnny Cash i helga

KONSERT: Laurdag hyllar Aaslandbros Johnny Cash på Tribute. Foto: Eirik Halvorsen

Aaslandbros hyllar rockelegenden Johnny Cash på Tribute laurdag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2016 kl 21:10

– Det er lenge sidan me har spelt Johnny Cash i Sandnes nå, kanskje to-tre år sidan, fortel Erlend Aasland, gitarist og vokalist i Aaslandbros.

Gjennom året har sandnesbrørne i Aaslandbros hatt fleire konsertar med bandet, både lokalt og utanfor fylket. Dei har hylla både Roy Orbison og Johnny Cash. Men nå er det Cash sin tur.

– Mykje kult

– Korleis er det å spela på Tribute?

– Det er ein veldig fin plass. Dei som driv Tribute får til mykje kult. Det er veldig kjekke folk. Tribute har den beste medium scenen i Sandnes, seier Aasland.

Laurdag kan publikum altså nyta nok ein konsert med bandet.

Erlend Aasland har vore mykje på farten i år, han har hatt i overkant av 200 spelejobbar.

– Det har vore litt meir aktivt enn vanleg, fortel han.

Han er fast gitarist i mange band, og i år har det også blitt nokre nye prosjekt.

Olav Larsen

Nyleg avslutta han turneen med Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars. Bandet er ute med nytt album, og har hatt fleire konsertar.

– Det har vore veldig kjekt. Det er lenge sidan eg har vore på turne med Olav Larsen. Dette bandet er eit av dei banda eg har spelt lengst i, i 12 år. Det har vore mange gode spelejobbar, fortel han.

Saman med kona Tale starta dei i 2014 duoen Bluebird`s Ghost. Dei har også hatt fleire spelejobbar.

– Folk har tatt kontakt så det har blitt ein del speling. Det kan bli meir av dette, kommenterer han.

I tillegg blei han med på eit heilt nytt prosjekt, nemleg konsertar med musikk frå serien Twin Peaks. Sandnesmann Vidar Schanche var sentral her. Konsertane dei har hatt i år blei så godt besøkt at det også blir konsertar med denne musikken neste år.

– Dette blei så populært at det blir ein liten turne, me får sjå kva det blir til.

Trio

Ikkje minst er Erlend musikar i Randi Tytingvåg Trio. Nyleg var han på turne med henne og ganddalsmann Dag Sindre Vagle.

– Neste år blir det også meir speling med Tønes og Thomas Dybdahl som begge kjem ut med nytt album.

Men laurdag er det Aaslandbros som skal eiga scenen på Tribute.

Her er noe av det som ellers skjer i Sandnes denne helgen:

Fredag:
STANDUP: Det blir Løye fra London med Dana Alexander i Kinokino klokken 21.00.

Lørdag:

KONSERT: Aaslandbros spiller på Tribute i regi av Sandnes rockeklubb.
HANA KIRKE: Julenattkonsert med Trine Rein, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen.
SANDNES KULTURHUS: Steps dansestudio si danseforestillling «Jungelloven» settes opp klokken 11.00, 13.45, 16.30 og 19.15.
ADVENTSKONSERT: Sandneskameratene skal ha sin tradisjonsrike adventskonsert i Sandnes kirke klokken 17.00. Sviland skolekor bidrar også.
KONSERT OG KUNST: John Th. Josefsen og Stanley Stornes inviterer til minikonsert og utstilling av malerier og skulptur i Atelier Stanley Stornes kl. 15.00.
NISSELØRDAG: Lørdag kan store og små møte Sandnesnissen ved Nygårdshuset i anledning Nisselørdagen. Det blir kjerretur med hesten Symona, Orstad Storband spiller kl. 12.00, det blir konsert utenfor Juleboden klokken 13.00. Og mye mer.

Søndag:

SANDNES KIRKE: Viva har to adventskonserter i Sandnes kirke klokken 18.00 og 20.00.
GAND KIRKE: «Messias» av G.F Händel ved Gand kirkekor og Sandnes Symfoniorkester.
SANDNES KULTURHUS: Steps dansestudio si danseforestillling «Jungelloven» settes opp klokken 11.00 og 13.45.
KONSERT OG KUNST: John Th. Josefsen og Stanley Stornes inviterer til minikonsert og utstilling av malerier og skulptur i Atelier Stanley Stornes kl. 15.00.
LYSMESSE: Lysmesse med Lucia-opptrinn kl. 18.00 i Metodistkirken. Speiderne og Hilde Augensen. Kirkekaffe, saft og lussekatter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...