Sandnesposten A/S

I dag åpner det en helt ny matbutikk her

NY MATBUTIKK: Torsdag åpner ny matbutikk i Rema 1000 Vågens tidligere lokaler. Foto: Andreas Kydland

Alt er i rute til åpningen av en ny matvarebutikk i Vågsgata torsdag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.03.2017 kl 09:23

– Alt er i rute til åpning torsdag, sier Arild Egeland som eier Vågsgata 41 hvor butikklokalene ligger.

Han har investert flere millioner kroner i lokalitetene som inntil nylig huset blant annet Rema 1000 Vågen.

Da matvaregigantens leiekontrakt løp ut ønsket ikke Egeland å fornye den. Inn kommer Kiwi, som torsdag denne uken åpner ny matbutikk i nyrenoverte lokaler.

– Jeg har vært samarbeidspartner med Kiwi i 15 år og eier i tillegg lokalene til butikken på Lura. Derfor var det naturlig å fortsette samarbeidet også i disse lokalene. Alt blir nytt innvendig. I tillegg skal Kiwi overta lokalene som tidligere huset Det gode brygg før de flyttet til Bystasjonen. Det gir mulighet for større lager- og kontorlokaler, har Egeland tidligere uttalt.

Det siste året har han gjort mye med å renovere fasaden på bygget. Med åpningen av ny matbutikk markeres en ny milepæl når det kanskje mest synlige lokalet gjenoppstår i ny drakt.

Blant endringene som er synlige fra utsiden, har flere kanskje lagt merke til at inngangspartiet er flyttet til hjørnet av bygget som vender ut mot krysset Vågsgata/Olav Vs plass.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...