I dag fyller de Øglændparken

SYKKELGLEDE: Fredag skal Øglændparken fylles av unge syklister. Bildet er fra fjorårets Tour of Norway for Kids. Foto: Privat

Norges største sykkelritt for barn, Tour of Norway for kids, kommer til Sandnes for 13. gang.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

SYKKELMORO: Som en av 55 byer får Sandnes besøk av Tour of Norway for kids. Fredag inntar sykkelfesten Øglændparken.

Det er Sandnes Sykleklubb som arrangerer rittet, på oppdrag fra Norges Cykleforbund. Tradisjonelt har sykkelfesten skapt et fantastisk engasjement i Sandnes.

– Rittet blir arrangert i Sandnes for 13. gang, og vi håper på god deltakelse. Deltakerrekorden i rittets historie er nettopp fra Sandnes i 2011 hvor hele 1147 barn syklet. Tiden vil vise om den blir slått, sier Tommy Berglind i Tour of Norway for kids og Vidar B. Sørensen fra Sandnes Sykleklubb i en pressemelding.

Sykkelsikkerhet

Tour of Norway for kids er det fremste rekrutteringstiltaket Norges Cykleforbund kjører. Det arrangeres over hele landet, og fokuset ligger på idrettsglede og hjelmbruk.

– Vi prøver å lære bort gode holdninger, at man alltid må bruke hjelm, og at man skal kunne kose seg med fysisk aktivitet. Dette er et arrangement for hele familien, og det å være heiagjeng er vel så viktig som å være utøver, sier Tommy Berglind, som altså er prosjektleder for arrangementet.

Fra 0 til 13 år

På Tour of Norway for kids vinner alle som er med, og alle får premier. Det vil bli delt ut startnummer og t-skjorte før start, og når man kommer i mål får man flere overraskelser. Deltakerne kan også vinne sykkeltrøyer, samt en splitter ny sykkel.

Rittet er åpent for alle mellom 0 og 13 år. Husk å ta med hjelm og sykkel.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...