I løpet av uken vil 12.000 ha sett «Billy Elliot»

GLAD GJENG: Gry Østrått Sædberg og Anders Netland fra Sandnes kunst- og kulturhus smilte fra øre til øre sammen med hovedrolleinnehaver Jesper Leporanta på premierekvelden. Foto: Frode Olsen

For å unngå underskudd, må Sandnes kulturhus passere 13.000 solgte Billy Elliot-billetter. 
De er i rute.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2018 kl 20:29

SANDNES KULTURHUS: Det er god stemning i Sandnes kulturhus for tiden. Tilbakemeldingene på «Billy Elliot»-musikalen er gode mens billettsalget går unna.

– Jeg tror vi når måltallet. Vi kommer til å nå 12.000 solgte i løpet av denne uken, bekrefter markedssjef Gry Østrått Sædberg.

I går morges var forestillingen onsdag, torsdag og fredag denne uken utsolgt.

– Det er kun få billetter igjen til visningene kl. 18.00 lørdag og søndag. Det er noen flere ledige til matinéforestillingene i helgen. Siste spilleuke er det fortsatt billetter igjen, men de kommer til å gå. Med jungeltelegrafen og så mange fornøyde publikummere er jeg ikke redd for det. Absolutt siste spilledag er søndag 11. februar, sier Østrått Sædberg.

Det blir med andre ord ingen ekstraforestillinger.

– Etter 11. februar pakkes Billy Elliot ned for godt i Sandnes, slår Gry Østrått Sædberg fast.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...