Sandnesposten A/S

Leserbrev: – Ikke gjør bompengesaken mer komplisert enn den er

BOMPENGESAKEN: Brevskriver Kristoffer H. Nagell-Dahl (Frp) mener Fremskrittspartiet har stått for en reduksjon i bompengebruken. Foto: Trond Eirik Olsen / Privat (innfelt)

– Jeg ser at flere andre politiske partier i leserinnlegg og på sosiale media prøver å legge ansvaret på at det fortsatt er bompenger over på Fremskrittspartiet, skriver Frp-politiker Kristoffer Harald Nagell-Dahl i dette leserbrevet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Jeg ser at flere andre politiske partier i leserinnlegg og på sosiale media prøver å legge ansvaret på at det fortsatt er bompenger over på Fremskrittspartiet. Bompengesaken er ikke så vanskelig å forholde seg til som disse partiene forsøker å skape et inntrykk av.

For velgerne er saken så enkel som dette: FrP er alene på Stortinget om å ønske reduksjon og helst fjerning av bompengene i Norge. En stemme til og de andre partiene på Stortinget utenom FrP er en stemme for økt bruk av bompenger i Norge. En stemme til FrP er en stemme for redusert bruk av bompenger.

H/FrP-regjeringen har foreslått å kutte bompenger på flere bompengeprosjekter i denne perioden. Det som er mest oppsiktsvekkende og som velgerne bør merke seg er at de rødgrønne partiene stemmer mot de samme kuttene. I opposisjon stemte Fremskrittspartiet mot ALLE bomprosjektene og tapte ALLE avstemmingene.

I regjering får FrP med seg samarbeidspartiene Høyre, Venstre og KrF på å fjerne enkelte bompengeprosjekter og redusere takstene på mange andre. Denne reduksjonen i bompengebruk hadde ikke vært mulig uten FrP i regjering. Fremskrittspartiet er vekten i regjering som trekker bompengebruken nedover. Er du mot bruk av bompenger er det dessverre bare et parti du kan stemme på. Stem Fremskrittspartiet 11. september for å hjelpe oss i kampen mot bompenger.

Kristoffer H. Nagell-Dahl (Frp) er Frp-politiker i Sandnes

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...