Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Ingen holder nullen oftere enn Sandnes Ulf

Jasmin Bogdanovic gjorde en meget god debut fra start i Sandnes Ulf-drakten. På overtid holdt han også på å score sitt første mål for klubben. Foto: Rune Eikeland

Sandnes Ulf holdt nullen for 11. gang denne sesongen og sikret tre uhyre viktige poeng i jakten på opprykk. Til sammenligning har serieleder Bodø/Glimt, som har sluppet inn klart færrest mål av alle, holdt nullen ti ganger.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.10.2017 kl 09:40

Sandnes Ulf – Strømmen 2-0 (1-0):

Før kampen ble Sandnes Ulf gitt en vitamininnsprøytning i form av at både Start og Ranheim avga poeng i sine kamper tidligere på dagen. Start ledet hjemme mot Levanger, men måtte ta til takke med ett poeng. Det samme gjaldt Ranheim som en stund så ut til å ta tre poeng borte mot Florø, men som også de måtte til slutt nøye seg med ett poeng.

TABELL 1. DIVISJON

Allerede før det var gått to minutter smalt det i tverrliggeren over hodet på Saku-Pekka Sahlgren. Sparpsborg 08-innleide Kachi fikk stå helt umarkert på fem meter, men headingen gikk i tverrligger og ut.

Sandnes Ulf tok gradvis mer over, selv om det var mye slurv å spore i pasningsspillet. Axel Kryger hadde den første sjansen etter 12 minutter, men bortelagets keeper svarte da med en meget god beinparade. Etter halvtimen ble det fullstendig kaos inne i feltet etter en Remi Johansen-corner, der Vidar Nisja først fikk sitt skudd bokset ut i feltet av keeper, før Strømmen-spillerne ofret seg på streken på et skudd fra Kristian Brix.

Vi fulgte kampen direkte her.

Etter 36 minutter skulle det endelig bli nettsus. Remi Johansen-volleyen fra 20 meter ble fomlet ut i feltet igjen av keeper. Eriksen plukket opp andreballen, rundet keeper og banket ballen i nettet.

Sandnes Ulf fortsatte å trykke på også etter pause, og bortelaget var heldige som ikke fikk en i fleisen med en gang da Kent Håvard Eriksen nesten straffet en keeper på bærtur med et langskudd fra 45 meter.

Det siste kvarteret ble det virkelig hett rundt ørene til Strømmen-keeperen som holdt bortelaget inne i kampen lenge. Kjell Rune Sellin hadde to gode muligheter alene med keeper, men bommet begge gangene. Nære var også Vidar Nisja på en stupheading etter nydelig forarbeid av innbytter Roger Ekeland.

Minuttet før full tid var det Eriksen sin tur til å prøve seg igjen, og som i førsteomgangen var han mer presis enn lagkameratene. Et kontant skudd fra rundt 16 meter nede i det lengste hjørnet og tre poeng i banken.

Bunnsolid debutant

Debutant Jasmin Bogdanovic kunne fort økt til 3-0 på overtid. 27-åringen storspilte i midtforsvaret sammen med en strålende Nicolai Geertsen og innkasserte lagets tolvte «smultring» denne sesongen.

– Den første kampen fra start vil alltid være hardt, men jeg synes det gikk bra. Og skal vi klare målet vårt å rykke opp, så må vi være bra hver kamp framover, sier Bogdanovic til Sandnesposten.

Ettersom både Start og Ranheim spilte uavgjort i sine kamper krøp Sandnes Ulf opp på tredjeplass på tabellen og ligger nå bare to poeng bak Start på opprykksplass.

– Vi må vinne hver kamp, men denne kampen ga oss selvtillit. Det blir garantert spenning helt inn, sier midtstopperen, som har gitt trener Bengt Sæternes hodebry foran laguttaket til den viktige kampen mot Ranheim i neste runde.

– Vi får se om jeg spiller neste kamp. Jeg respekterer trenerens avgjørelse uansett hva han velger, sier han.

1. divisjon fotball, menn
Sandnes stadion, 24. september
Sandnes Ulf 2 (1)
Strømmen 0 (0)
Mål: 1-0 Kent Håvard Eriksen (36), 2-0 Kent Håvard Eriksen (89)
Gule kort: Kjell Rune Sellin, Jasmin Bogdanovic, Sandnes Ulf, Felix Anthonnesen, Strømmen
Tilskuere: 2096
Sandnes Ulf (4-3-1-2): Saku-Pekka Sahlgren – Viljar Vevatne, Nicolai Geertsen, Jasmin Bogdanovic, Kenneth Sola – Axel Kryger (Tomas Kristoffersen fra 90.), Remi Johansen, Vidar Nisja – Kristian Brix – Kent Håvard Eriksen, Kjell Rune Sellin (Roger Ekeland fra 83.)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...