Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Ingen sambafotball i solskinnet på Lura

Lura tapte mot Eiger på hjemmebane. Foto: Lura IL

Lura annonserte tre nye signeringer i timene før kampstart. Disse blir spennende å følge utover høsten, men kun en av disse var spilleklar til kveldens kamp.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2018 kl 21:39

INNSENDT REFERAT: Et Lura-lag med tre av tre mulige seire etter sommerferien tok imot Eiger som kom fra stor seier mot Vaulen i sist seriekamp. Det var Eiger som tok tak i kampen fra start, og la trykk på et Lura lag som ikke var på fra start.

Etter et par småfarligheter fra Eiger i innledning ble Lura til slutt straffet, når et slakt tilbakespill ble klarert rett i en jagende Eiger spiss og i mål etter 15 minutt spilt. Lura var heldig at det ikke stod mer enn 0-1 på dette tidspunktet og kviknet heldigvis noe til etter målet i mot. Det ble et par mindre sjanser til hver av lagene, men kampen gikk til pause på 0-1 og Lura slapp billig unna fra det som hadde vært en dårlig omgang av de grønnkledde.

2.omgang var så vidt i gang før 0-1 ble til 0-2. En pen avslutning fra Eiger spilleren snek seg uttakbart ned i hjørnet bak Lura keeperen. På tross av kalddusjen så Lura noe kvikkere ut i starten av 2.omgang, og kunne fort utlignet når Espen Nygård kom seg inn bak forsvarsfireren til Eiger, men avslutning fra litt skrått hold havnet i nettveggen. Nå var Lura på gang og 15 minutt ut i 2.omgang kom reduseringen, Eirik Indredavik brukte rå fart og styrke og holdt av forsvarspilleren i ryggen og satt ballen kaldt over Eiger keeperen. Lura fikk etablert et press på Eiger og skapte flere halvsjanser men ballen trillet ikke Lura sin vei i kveld. Etterhvert som Lura sendte flere og flere i angrep åpnet det seg også bakover.

Med 4 minutt igjen av ordinærtid får Eiger en kjempe mulighet til å punktere kampen. Lura forsvaret står og sover, og en Eiger spiller står plutselig helt alene i 16meteren, men får ikke stokket beina og ballen trillet inn til en lettet Lura keeper. Det ble ikke flere sjanser, og kampen endte med borteseier 1-2. En omgang til hvert av lagene, men de største sjansene hadde nok bortelaget.

Lura ligger på åttendeplass på tabellen i 4. divisjon avdeling 1

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...