Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Derfor er Foodie stengt: – Intern krangel og sjau

STENGT: Foodie i Kirkegaten melder på sine vinduer at et nytt og spennende konsept skal åpne i lokalene.Tommy Skjæveland skal etter planen åpne en blanding av hamburgerrestaurant og pub. Foto: Frode Olsen

Ifølge Tommy Skjæveland var interne stridigheter medvirkende til at han valgte å stanse driften av Foodie.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Rent økonomisk gikk stedet bra, men med elleve ansatte fra alle verdensdeler og ulike religioner, ble det mye intern krangel og sjau. Vi forsøkte i det lengste å få fatt i nye ansatte, men det løste seg ikke. Vi prøvde også hos NAV for å løse floken.

Samtidig må vi også ta selvkritikk. Det ble for mye fokus på kebab. Konseptet med mat fra Mexico og Asia fungerte ikke så godt som håpet. Da vi ikke klarte å den ønskede kvaliteten oppe i alle rettene, valgte vi å stenge. Når det er sagt ble vi kåret til den plassen i Sandnes med best kebab, sier Skjæveland.

2. påskedag forteller innehaveren at lokalene snart blir burger-restaurant med skjenkebevilling. Nå tester de ulike typer deig som skal bruke i det nye konseptet.

– Vi skal servere byens beste burgere. Den beste sammenligningen er Døgnvill, for dem som kjenner til det stedet i Stavanger. Vi investerer i spanske Josper-griller. Hamburgerne skal grilles på kull, akkurat som de gjør hos Hekkan burger her i Sandnes. Vi har ansatt egen kokk. Den nye restauranten skal servere mat til klokken 21.00. Etter det klokkeslettet blir det vanlig pubdrift, sier Tommy Skjæveland.

Det var like før påske at Foodie framsto med gråpapir foran alle vinduene, og med beskjed om at et nytt og spennende konsept er i vente. Det blir altså salg av hamburgere av forskjellig slag.

– Vi skal bake hamburgerbrødet på stedet. Ingen kunstige tilsetninger. Åpningsdato er for tidlig å si noe om akkurat nå, sier Skjæveland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...