Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Inviterer til EM-fest og storskjerm på stadion

NORSKE FLAGG: Nora Haugen, Victoria Theis, Julie Bøe, Rikke Egeland, Emma Tveit og Jessica Eikeli var alle strålende fornøyde da Filip Ingebrigtsen tok bronse i 2017. Nå kan folk nok en gang samles for å heie frem det som forhåpentligvis blir tre Sandnes-løpere på 1500 m. Foto: Frode Olsen

Det er bare å huke av fredag 10. august i kalenderen. Sandnes IL inviterer hele byen til å se brødrene Ingebrigtsen løpe EM-finale i Berlin.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Brødrene Ingebrigtsen skal selvsagt først kvalifisere seg til EM-finalen på 1500 meter, men Sandnes IL har en klar drøm om at alle tre Ingebrigtsen-brødrene kommer seg helskinnet gjennom semifinalene.

Den 10. august ruster idrettslaget opp til helaften på stadion. Det forteller daglig leder, Geir Eikeskog.

– Vi hadde en mer spontan samling da Filip tok VM-bronse i fjor, men nå lager vi i stand et mer helhetlig opplegg. Det vil bli salg av mat og drikke, og det vil være mulig for folk å ta fredagsmiddagen på stadion mens EM pågår, sier Eikeskog.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Champagne: Geir Eikeskog serverer sprudlevann til kolleger etter VM-bronsen i 2017. Foto: Frode Olsen

Sandnes IL kommer ikke til å ta betalt for inngangsbilletter, men folk må ta med egne stoler dersom de ønsker å sitte nære skjermen bak mål.

– Planen er å følge hele ettermiddagsprogrammet fra Berlin. Vi åpner dørene klokken 19.00. Flere andre norske utøvere skal forhåpentlig også i aksjon denne kvelden. Høydepunktet er naturlig nok finalen på 1500 meter. Den starter klokken 21.50, sier Geir Eikeskog.

Med flere fra klubben i Berlin, satser Sandnes IL på eksklusive oppdateringer på skjermen.

– Vi er en del mennesker som skal nedover. Jeg er blant dem, og jeg fikk faktisk reisen i 50-årsgave av min kone. Vi legger opp til oppdateringer underveis fra Berlin i en eller annen form. Drømmen er selvsagt gode prestasjoner av alle tre, sier Eikeskog.

FILIP: Han er nok den største favoritten til å ta medalje av de tre, men i år må nok folk gardere seg med masker av både Jakob og Henrik Ingebrigtsen. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...