Klinikk med nyåpning: Inviterer til velværefest i dag

UTVIDER TILBUDET: Innehaver Lizbeth Kvam (t.v.) utvider tilbudet – og lokalene, og har i den anledning fått med seg Monica Røed Karlsen på laget. Hudpleie, fotpleie, shellac-negler og hår-extension er noe av det de kan tilby. Foto: Frode Olsen

Maxi velvære har nyåpning i dag. Her feirer de utvidede lokaler og utvidet behandlingstilbud.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2017 kl 19:53

NÆRING: Alle som ønsker er hjertelig velkomne når Maxi velvære åpner nye lokaler. Da vil det være mulig å få en instruksjon på hvordan det er mulig å fjerne fett uten kirurgiske inngrep.

Maxi velvære holder til i de samme lokalene som Brun og Blid på Maxi Sandnes. Innehaver startet kun med et lite rom, hvor hun tilbød fettfjerning uten kirurgisk inngrep. Nå har innehaver Lizbeth Kvam utvidet lokalene og ansatt egen hudpleier.

– Det koster selvsagt litt penger å utvide på denne måten. Når vi fremover skal øke fra en til syv ulike behandlinger, så krever del en del ekstrautstyr til klinikken, sier Kvam.

Lokomotivet

Det er likevel ingen tvil om at Cavi-Lipo er lokomotivet i klinikken. Maskinen sender ultralydstråler inn i cellene. De fører til luftbobler i fettcellene som sprekker. Dermed blir overflødig fett transportert gjennom lymfene og ut via urin og avføring. Ifølge Kvam er resultatene synlige etter få behandlinger.

– Denne behandlingen er veldig populær. Kundene kommer fra hele Rogaland. Noen menn, men flest damer. Jeg vil tippe at gjennomsnittsalderen ligger rundt 30+, sier hun.

Inspirert av stemor

Det var Lizbeth Kvam sin stemor som tente gründeren i 24-åringen. Da hun gikk gravid fikk hun en telefon med forespørsel om åpne en klinikk.

SLANKING: Cavi-Lipo er «lokomotivet» i klinikken til Lizbeth Kvam. Foto: Frode Olsen

– Min stemor har drevet med Cavi-Lipo lenge, og en dag spurte hun om jeg var interessert. Det ble til at jeg fikk opplæring og gikk på kurs for å mestre maskinen. Den alene kostet rundt 200.000 kroner i innkjøp, forteller Kvam.
Onsdag finner den offisielle åpningen sted på Maxi Sandnes. Kundene vil få en gjennomgang og omvisning i lokalene.

– Nå tilbyr vi hudpleie, fotpleie, Shellac- negler, hår-extension og vipper og bryn. I tillegg vil det selvsagt være mulig å bestille ansiktsbehandlinger, sier Kvam.

Til å fikse den biffen har Maxi velvære nylig ansatt Monica Røed Karlsen. Hudpleieren er allerede i gang med kundebehandling.

– Her jobber vi med fruktsyrer og andre produkter fra Elisabeth Arden. Vi har på den måten muligheter til å gi kunder tilbud som går dypt i huden. Pedikyrbehandlingene er allerede veldig ettertraktet, sier Røed Karlsen.

Begge jobber nå med å få på plass de siste detaljene før åpningsfesten onsdag. De har invitert folk fra bransjen og mange venner, men det er fullt mulig å bare dukke opp for dem som er interessert.

– Alle som vil er hjertelig velkomne. Vi kan også love en overraskelser, sier de sammen.

NYANSATT: Hudpleier Monica Røed Karlsen er i gang med kundebehandling. – Her jobber vi med fruktsyrer og andre produkter fra Elisabeth Arden. Vi har på den måten muligheter til å gi kunder tilbud som går dypt i huden. Pedikyrbehandlingene er allerede veldig ettertraktet, sier hun. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...