Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Jakob Ingebrigtsen ble hedret av sine egne

AMBASSADØR: Stanley Wirak trakk fram at Jakob Ingebrigtsen virkelig har satt Sandnes på kartet gjennom sine prestasjoner sammen med resten av familien. Foto: Frode Olsen

Jakob Ingebrigtsen har allerede fått mange priser for sin fantastiske 2018-sesong. 1. januar ble løperen hedret av Sandnes kommune for sin innsats både på og utenfor friidrettsbanen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.01.2019 kl 23:47

Jakob Ingebrigtsens enorme resultater i friidrett ble verdsatt også av Sandnes kommune på 1. nyttårsdag. Løperen har allerede fått mange priser for sine resultater, og den 5. januar kan Jakob Ingebrigtsen få tre nye hederbetegnelser. Da er det nemlig klart for idrettsgalla i DNB-Arena. Et show som sendes direkte på riksdekkende TV.

Spørsmålet som nesten må stilles, er om alle prisutdelingene går på bekostning av treningen.

– Jeg passer alltid på at treningen kommer i første rekke, smiler Jakob Ingebrigtsen lurt i Sandnes kunst- og kulturhus.

Idrettsutøveren har med andre ord ingenting i mot å delta på slike former for arrangement.

– Jeg synes det er stas å kunne motta premier også utenfor selve friidrettsbanen, så jeg koser meg her i kulturhuset. Det er første gang jeg vinner en slik pris i Sandnes, sier han.

To av Jakob Ingebrigtsens brødre, Filip og Henrik, mottok også priser for sine prestasjoner. Henrik Ingebrigtsen mottok prisen på vegne av Filip, som ikke kunne være med på mottakelsen.

– Vi må jo også gratulere dere med datter nummer to som kom i romjulen, sier Stanley Wirak til Henrik Ingebrigtsen, og sikter til datteren Charlotte som kom til verden 28. desember.

– Ja , det er bare «å kinna på». Byen trenger flere innbyggere og flere idrettsutøvere, fortsetter Pål Morten Borgli til latter fra salen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

HENRIK INGEBRIGTSEN: Løperen ble gratulert med både familieforøkelse og for sine prestasjoner som friidrettsutøver. Foto: Frode Olsen

Gunn-Rita Dahle Flesjå mottok også pris for sin innsats på sykkelsetet. Etter 23 år på sykkelsetet annonserte hun i desember 2018 at karrieren som terrengsyklist over. Hun fikk pris for norgesmesterskapet i terrengsykling og for seieren i EM terreng/maraton.

– Dette er vel trolig siste gang jeg mottar en pris som aktiv, så jeg måtte jo være på plass her i dag, sier Gunn-Rita Dahle Flesjå.

SISTE DANS: Etter 23 år med medaljedryss er dette trolig den siste Gunn-Rita Dahle Flesjå mottar som aktiv terrengsyklist. Foto: Frode Olsen

GYMNASTIKK: Marthe Gjertson ble norgesmester i troppsgymnastikk for Sandnes Turnforening.

VÅGEN VGS: «Richards utvalgte» sørget for flott musikalsk underholdning. Richard Alexander Beharie, Håvard Wetteland, Sander Olsen og Eirik Egeland. Foran står vokalist Siril Næsheim Hegge. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...