Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Janne har sett 357 Vamp-konserter

Janne A Westby er trolig Norges største Vamp-fan. Hun tok turen helt fra Hardanger til Sandnes brygge for å se heltene sine i aksjon.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2018 kl 15:27

Den 37 år gamle kvinnen sto like foran scenekanten i gul regnkåpe og med verdens største smil. Slik har hun stått utallige ganger før, og var aldri i tvil om å få med seg konserten i Sandnes.

– Dette er min 357. konsert med bandet, og jeg synes bare de blir bedre med årene. Det nærmer seg 150 konserter bare i 2018, og jeg har vært i alle landets fylker, sier hun.

Flotte lokasjoner

Janne A Westby Kommer fra Ølve i Hardanger, og forteller at hun begynte å følge bandet på konsertene i 2011.

– Det begynte litt sånn i det små, men etter hvert så bruker jeg jo en del penger på dette. Nå har ikke jeg partner eller barn som holder meg igjen, og sett i det lyset betemmer jeg jo min egen fritid selv.

Janne A Westby føler vel på en måte at hun må forsvare sin egen iver etter å høre konsertene med Vamp i hovedrollen.

– Jeg er helt normal, så folk må ikke lure på det. Jeg jobber til daglig på sykehjem, og det er bare blitt slik at jeg liker å reise rundt på konsertene. Noe av det flotte med Vamp, er at de alltid velger så vakre plasser å spille på. Enten det er i havgavet eller i et gamelt kloster.Det er fint og intimt her i Sandnes også, sier Westby med et smil.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FOLKSOMT: Hvor mange som lyttet til Vamp er vanskelig å stipulere, men tusenvis var på plass. Foto: Frode Olsen

Det lå småskumle skyer over Sandnes hele fredag, men da Vamp gikk på scenen var det ikke mange som irriterte seg over at paraplyene måtte legges igjen ved inngangene. Litt småyr som var tilfellet den første timen, taklet folk på ekte Sandnes-vis.

For de som lurer, forteller Janne A Westby at hun etter hvert er bitt kjent med artistene i bandet, men at hun gir dem «fri» på privaten.

– Vi er Facebook-venner, men det er ingen fare. Jeg er ingen farlig stalker, humrer hun.

Odd Nordstoga spiller lørdag kveld.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...