Jærbanen er åpen etter stans

Signalfeil hindret avgangene

STANS: Tirsdag ettermiddag oppsto det feil på signalanlegget. Foto: Andreas Kydland

Problemer på signalanlegget førte til togstans ved 13.30-tiden. Etter noen timer ute av drift er togene tilbake i rute.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2018 kl 18:25

Togtrafikken er tilbake i drift etter en signalfeil som førte til midlertidig stans tirsdag ettermiddag.

– Det er stengt for trafikk mellom Stavanger og Klepp på grunn av en feil som hindrer oss i å gi grønt lys. Vi arbeider med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta. Informasjon vil bli lagt ut på vårt togkart, på våre nettsider, i vår app togtider og på skjermer på stasjonen, opplyser pressevakt Harry Korslund i Bane NOR.

Det var Stavanger Aftenblad som først meldte om stansen.

Korslund legger til at feilsøking foregår for fullt på strekningen, men at det er for tidlig å si når systemet igjen virker.

Hans kollega i NSB, Håkon Myhre, sier at de jobber med å få på plass busser på alle stasjoner, slik at togpassasjerene havner på sitt bestemmelsessted så fort som mulig.

– Det gjør vi alltid når vi får inn slike meldinger på en så viktig strekning som Jærbanen, sier Myhre.

Heller ikke han var ved 14-tiden i stand til å tidfeste nøyaktig når bussene vil være på plass.

BUSS: NSB jobber nå med å erstatte tog med buss. Foto: Andreas Kydland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...