– Jeg kjente på et lite press i forkant

SØLVJENTE: Ahathe Holtan Wathne ble nummer to under finalen. Foto: Frode Olsen

Agathe Holtan Wathne var av mange utpekt som favoritt til gullmedalje i 100 meter hekk. Hun måtte ta til takke med sølv.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2017 kl 09:08

Agathe Holtan Wathne fortalte like etter løpet at hun hadde kjent litt på prestasjonsangst i forkant av finalen. Hun ble nest beste kvinne i mål.

– Det er mange som har sagt at jeg har vært favoritt. Det har medførte til litt press i forkant av løpet. Men i idrett kan ingen ta noe for gitt. Jeg var litt nervøs i forkant, men må jo si meg fornøyd likevel, sier Holtan Wathne til Sandnesposten.

Hun har personlig beste på 13.53. I finalen ble hun klokket inn til 13.78.

– Med tanke på at det ble målt 2,6 i motvind er den tiden akseptabel, sier det som tyder på en mellomfornøyd hekkeløper.

Senere skal hun trolig løpe 1000 meter stafett, men det er mange ute med sykdom.

– Astrid Mangen Cederkvist er aldeles slått ut. Vilde Aasmo er ikke i stand til å løpe. Vi skulle hatt med to lag, men nå får tiden vise om vi klarer å mønstre ett mannskap til stafetten, sier Agathe Holtan Wathne.

16 år gamle Liv Storhaug gjorde en flott prestasjon da hun kvalifiserte seg til 200 meter finalen for kvinner. I det selskapet ble det litt for tøft. Storhaug endte sist i feltet. Elisabeth Slettum fra Skjalg tok en pen bronsemedalje.

TALENT: Liv Storhaug i aksjon på 200 meter finale. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...