Sandnesposten A/S

Sandnesposten

– Jeg kommer for å lære

ERFAREN KEEPER: Arnold Origi har vært med på mye i sin keeperkarriere, blant annet cupgull med Lillestrøm i fjor. Nå skal han hjelpe Sandnes Ulf i 1. divisjon. Foto: Ole Aarre

Den siste kampen Arnold Origi (34) spilte var cupfinalen, da Lillestrøm slo Sarpsborg 08 3-2. Den neste blir trolig for Sandnes Ulf mot Levanger på søndag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.04.2018 kl 22:38

Selv før Sandnes Ulf visste hvor alvorlig skaden til Saku-Pekka Sahlgren var da han gikk ned etter 35 minutter i serieåpningen, hadde keepertrener Roger Eskeland og assistenttrener Bojan Zajic erstatteren klar.

– Bojan og meg sa det på benken med en gang vi så at Saku kanskje var alvorlig skadet. «Da går vi for Origi», forteller Eskeland til Sandnesposten.

Arnold Origi sier han kommer til Sandnes Ulf for å lære, og bli en bedre keeper under keepertrener Roger Eskeland. – Det er en viktig ting, og et veldig godt utgangspunkt, sier Eskeland om den nye sisteskansen. Foto: Ole Aarre

To og en halv uke senere signerer Origi en toårskontrakt med Sandnes Ulf. Men selv for en 34-åring med en fyldig CV, både i norsk toppfotball og på landslagsnivå, er det ingen stjernenykker å spore.

– Jeg gleder meg sinnsykt og jeg er fortsatt sulten på suksess. Jeg har mange år igjen som fotballspiller og vil spill på så høyt nivå som mulig. Jeg er kommet hit for å lære og bli en bedre keeper, og jeg har hørt mye bra om keepertrener Roger (Eskeland), sier Origi.

Origi ble løst fra kontrakten med Lillestrøm ett år før tiden, noe han selv hevder var på grunn av en misforståelse med trener Arne Erlandsen. Dermed har Origi vært klubbløs i snart et halvt år.

– Men jeg har holdt meg i form med individuell trening. Nå mangler bare fotballformen, sier Origi, som kan få sin debut allerede på søndag hvis pairene i Norges fotballforbund er i orden i tide.

Eskeland er ikke redd for å kaste Origi ut i kamp etter bare noen få treninger med laget.

– Han trenger å komme inn i det igjen, med treninger og kamper. Men han er fysisk klar, sier Eskeland.

Ifølge Romerikes Blad var Origi på prøvespill i Premier League-klubben Crystal Palace i januar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...