Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Dagens gauk: Jo, Jo er ute med nytt album

NYTT ALBUM: Jo Tandrevold sitt band World At Large strevde med sitt fjerde album, men etter ett år med ekstra arbeid er han svært fornøyd med resultatet.

Gitarist Jo Tandrevold (42) i bandet World At Large kan i disse dager glede seg over gode kritikker for sitt fjerde album. I tillegg er han travelt opptatt med å bedre rammene for band i Norge.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2016 kl 21:20


– Hvordan er det å komme ut med sin fjerde plate?

– Vi er utrolig stolte av den nye platen! Vårt beste album, til nå. Mottakelsen har vært fantastisk bra, og vi har hatt en travel konserthøst. Arbeidet med dette fjerde albumet gikk ikke helt slik vi hadde sett for oss. Da vi presenterte låtmaterialet for produsenten vår, Ashley Stubbert, fikk vi beskjed om at sangene ikke var bra nok. Vi måtte kaste ti låter og lage helt nytt materiale. Det var en tung beskjed å få, men vi stolte på produsenten vår og startet på begynnelsen. Det tok ett år og kostet masse krefter, men resultatet ble til gjengjeld veldig veldig bra.

– Dere har hatt flere konserter, hvordan blir det videre framover?

– Vi har nettopp signet med et bookingbyrå i Bergen, så jeg tror det forhåpentligvis blir mange og mange kjekke konserter i tiden fremover.

– Du startet BandOrg for ti år siden. Hvordan jobber dere?

– Jeg stiftet BandOrg sammen med Rolv Stokka. Vi så begge et stort behov for en nasjonal interesseorganisasjon som kan jobbe for å bedre rammevilkårene for band i Norge. BandOrg støtter norske band med kunnskap og penger. Dette gjør vi gjennom interessepolitisk arbeid rettet mot politikere og myndighetene, vi fordeler mange millioner kroner i tilskudd til band hvert år og vi holder relevante workshops og kurs. BandOrg er Norges største interesseorganisasjon for band. Vi har 6000 medlemmer fordelt på 1200 band.

– Hva liker du best med Sandnes?

– Nærheten til flotte naturopplevelser. Vi har fantastiske turområder rett utenfor stuedøren. Jeg er også veldig glad i gründerånden som bor i folk fra Sandnes.

– Hva liker du minst med Sandnes?

– Jeg synes Sandnes er en bra by jevnt over, men savner mer støtte fra det offentlige til fritidsmusikklivet. Behovet for øvingslokaler er stort for alle som driver med musikk.

– Det beste dialektuttrykket?

– Tja, «piskadausen» kommer høyt opp på listen, sammen med biringe.

– Hvis du hadde vært ordfører for en dag, hva ville du gjort i byen?

– Jeg ville laget park- og grøntområde på parkeringsplassen ved Ruten, og så hadde jeg bygget et stort øvingsfellesskap for musikk i sentrum.

– Har du et favorittsted i Sandnes?

– Har flere, som Ivar Skei Musikkhandel, Øvre Eikenuten og Sandvedparken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...