Kaja samler to butikker under samme tak

FLYTTER: Daglig leder Kaja Moe flytter i februar undertøysbutikken «Kaja - Det lille under» inn i samme lokaler som klesbutikken Kaja. Hun begrunner flyttingen med muligheten for mer effektiv drift. Foto: Trond Eirik Olsen

I februar blir de to Kaja-butikkene i Langgata samlet under samme tak. Daglig leder Kaja Moe begrunner dette med muligheter for mer effektiv drift.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

LANGGATA: – Vi stenger dørene i klesbutikken allerede førstkommende mandag. Da vil vi gå i gang med å slå ut vegger og stelle i stand plass til begge butikkene. Vi regner med å bruke fire dager før vi igjen kan åpne opp. Går alt etter planen vil undertøysbutikken flytte ut fra de nåværende lokalene og inn i de samme lokalene som klesbutikken i løpet av februar, sier Kaja Moe som er daglig leder i begge Kaja-butikkene.

Effektiv drift

Ifølge Moe ligger det ingen dramatikk i flyttingen. De i alt seks ansatte i de to butikkene vil beholde jobbene sine og driften vil fortsette som før.

– Dette er rent praktisk betinget. Å ha to butikker atskilt fra hverandre blir litt tungvint. Jeg blir jo ikke akkurat yngre med årene og det å hele tiden skulle løpe mellom butikkene er ikke alltid like lett. Nå vil vi også få en mer effektiv drift. Spesielt ettersom kunder som handler klær ofte også ser etter undertøy. Nå slipper de å krysse gaten, sier Moe og smiler før hun fortsetter:

– Vi eier selv bygget der klesbutikken er i dag og har derfor muligheten til å foreta en del omrokkeringer. Blant annet vil vi flytte lageret i første etasje høyere opp i bygget og således utvide butikklokalet i første etasje. Her vil det bli plass nok til begge butikkene i hver sine avdelinger, sier hun.

Blir som før

Undertøysbutikken «Kaja - det lille under», som nå skifter lokaler, så dagens lys i september i 2016. Butikken, som i tillegg til vanlig dameundertøy har en spesialavdeling med undertøy for kvinner som er operert for brystkreft, har vakt stor interesse også utenfor Sandnes ettersom den er den eneste spesialbutikken av sitt slag i regionen.

– Tilbudet og fasilitetene for kreftopererte blir slik det er i dag. Vi kommer ikke til å gjøre noen omrokkeringer her. Folk kan ta det helt med ro, sier Moe som har kunder fra hele regionen.

– Undertøysbutikken har så langt gått bedre enn det vi hadde forventet og vi fyller et viktig hull for en stor gruppe. Det tar tid å innarbeide en butikk og vi har aldri regnet med at det skulle bli en gullgruve fra starten av.

Ny leietaker

Lokalene til «Kaja – det lille under» i Langgata 49 vil ikke bli stående tomme lenge. En annen butikk i Langgata har allerede undertegnet kontrakt og vil flytte inn i lokalene i løpet av mai. Butikken vil ikke ha offentliggjort navnet før de selv har fått orientert alle ansatte, men bekrefter at alt ligger til rette for flytting.

– Jeg kan bekrefte at vi vil flytte i løpet av mai og at lokalene vil bli klargjort for oss til denne tid. Vi er i den situasjon at vi må flytte ut fra nåværende lokaler og har sett oss om etter en ny plassering og er godt fornøyd med lokalene vi nå får, sier daglig leder.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...