Kamp for olje og økt støtte til Israel

PÅ MØTET: Sandnes var godt representer på Frp sitt landsmøte sist helg. Fra venstre: Tore Andreas Haaland, Henny Mauritzen, Jorunn Kvalbein, Kristoffer Birkedal og Kristoffer Nagel-Dahl. Foto: Privat

Oljesektoren må løftes opp og støtten til Israel må styrkes. Dette var Sandnes Frp sitt klare budskap til partiets landsmøte på
Gardermoen sist helg.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

LANDSMØTE: – Det har skjedd en uting med at vi nå snakker ned norsk olje. Det grønne skiftet har startet, men vi må være ærlig å si at norsk olje er blant den mest miljøvennlige oljen vi kan få. Hvorfor skal Norge trappe ned når vi kan tilby den reneste oljen i verden? Er det ikke bedre at land som ikke har miljøaspekt på sektoren slutter sitt oljearbeid, er det ikke bedre at markedet får en olje som er pumpet opp på rett måte? Oljen skal opp, arbeidsledigheten skal ned og derfor må Frp vinne valget, var gruppeleder Tore Andreas Haaland sitt klare budskap til Frp sitt landsmøte sist helg.

Viktig tiltakspakke

Da hadde partileder Siv Jensen allerede i åpningstalen bedt landsmøtet om å se til Sandnes og bedriften Archer som et godt eksempel på hvordan man får det til i vanskelige tider.

Haaland understreket også viktigheten av regjeringens tiltakspakke i forhold til støtte for regionen i en tid med oljekrise og økende arbeidsledighet.

– Kutt støtte til Hamas

Også behovet for styrket støtte til Israel stod høyt på listen til delegatene fra Sandnes. Kristoffer Nagel-Dahl mente fra talerstolen at Norge må sette strengere krav til hvem som får pengestøtte. Budskapet var at pengestøtten til Hamas må kuttes samtidig som støtten til det eneste demokratiske landet i midtøsten, Israel, må styrkes.
– Vi kan ikke lenger akseptere at terroristorganisasjoner får arbeide fritt på norske skattebetaleres regning! Se for dere overskriftene dersom pengestøtten gikk til ISIS. Forskjellen på ISIS og Hamas sine voldelige angrep er i hovedsak størrelsesorden og at Hamas bare angriper Israel, var Nagel-Dahl sitt klare budskap til landsmøtet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...