Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Kjærestepar brukte barnevogn til å stjele sider

BETINGET: En kvinne ble dømt til betinget fengselsstraff etter at hun sto tiltalt for en lang rekke tyverier i Jæren tingrett. Foto: Frode Olsen

Når kvinnen dømt for dette og en lang rekke andre tyverier.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sammen med kjæresten kom kvinnen i 20-årene inn på Spar Byhagen med en barnevogn. Under denne la de tre sekspakninger med sider, en flaske farris og et horn. Så gikk de ut uten å betale.

Kvinnen hadde problemer med å huske både dette og en lang rekke andre forhold som innebar tyverier av alt fra sigarettpapir til truser og en trallejekk da hun måtte svare for seg i Jæren tingrett 3. juni. I tillegg sto hun tiltalt for å ha båret kniv på offentlig sted, og for å ha oppbevart en brukerdose med amfetamin.

Til sammen ble kvinnen, som tross ung alder har vært rusmisbruker i flere år, dømt for elleve tyverier, bæring av kniv, og oppbevaring av narkotika. Retten trakk blant annet fram at kvinnen er gravid og befinner seg i en rehabiliteringssituasjon, og fant at betinget fengsel i 45 dager med prøvetid på to år var en passende straff. På grunn av hennes økonomiske situasjon og forsørgerbyrden som snart påfaller henne, blir hun heller ikke idøt bot. Hun må allikevel betale erstatning til Spar Byhagen og Coop Extra. Kvinnen må også tåle inndragning av en kniv.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...