Kjartan ga alt i hjembyen Sandnes

Stort bildegalleri

IDOL: Kjartan Salvesen ga alt i hjembyen Sandnes. Foto: Frode Olsen

Stavangerkameratene trakk over 2000 tilskuere på den store parkeringsplassen på baksiden av Maxi Sandnes. Tidligere Idol-vinner Kjartan Salvesen var for alvor på hjemmebane.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2017 kl 07:35

Stavangerkameratene og Sandnes-gauk Kjartan Salvesen flørtet for alvor med de over 2000 menneskene som møtte fram til gratiskonsert i anledning kjøpesenteret Maxi Sandnes sitt 20-årsjubileum.

De fire musikerne fra distriktet har den senere tiden hatt enorm suksess gjennom musikk som har vunnet hjerter. Lenge før kameratene avsluttet med « Bare så du vett det» var stemningen til å føle på.

Kjartan Salvesen, som er fra Sandnes, lot det skinne gjennom at han syntes det var stas å spille på hjemmebane.

–Har vi det bra i Sandnes, ropte han til full jubel fra publikum.

Noen av de ivrigste i forkant av konserten, var de tre venninnene Elise Hapnes, Marie Nydland og Selma Torkildsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TRAFF PÅ DEM: Elise Hapnes, Marie Nydland og Selma Torkildsen var så heldige å se Stavangerkameratene både inne og utenfor Maxi Sandnes. Foto: Frode Olsen

– Vi møtte dem faktisk inne på Maxi like før konserten. Sangene er veldig fengende og de er flinke musikere alle sammen, sier Elise Hapnes.

Foreldre fra Hana IL jobbet dugnad som vaktmannskap under konserten. Hverken de, vaktmannskap eller politi trengte å løfte en finger.

Stavangerkameratene har en tendens til å treffe hele registeret av mennesker. Fremmøtte koste seg, enten de var åtte eller 88.

HJERNEN: Glenn Lyse har tilegnet seg mye erfaring og kunnskap, Han er en stor kapasitet for kameratene. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...