Kjenner du noen på dette bildet fra 50-tallet?

GANDDAL HELSELAG: Lions Club Sandnes/Ganddal er interessert i å vite mer om hvem som er avbildet fra Ganddal Helselag, trolig en gang tidlig på 1950-tallet. Foto: Privat

Lions Club Sandnes/-
Ganddal trenger hjelp med å få navnene til disse personene fra Ganddal Helselag fra starten av 1950-tallet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

BILDE: John Hebnes i Lions Club Sandnes/Ganddal har kontaktet Sandnesposten i håp om at avisens lesere drar kjensel på noen av disse personene.

Foreningen arbeider for tiden med en ny fotobok som tar for seg bydelens historie. I den anledning ønsker de hjelp til å få alle detaljer på plass rundt dette bildet.

Det Lions-klubben vet om bildet er at gjengen er fra Ganddal Helselag en gang fra starten av 1950-tallet.

– Legg merke til at gjengen reiste på dagstur med kaffekjelen med seg, sier Hebnes.

Noen navn har Lions-klubben allerede på plass. Noen av navnene er de usikre på, mens andre er foreløpig ukjent.

Fra venstre: Rakel Laland (framme), Berta Aase (bak), ukjent med svart hatt (bak), Kari Skjæveland (bak), Matilde Hana («Molly» Jakobsen) med datter?, Maria Skadsem Østvold (bak), Karoline Skjæveland (framme), Elisabeth Skjæveland (bak med svart hatt), Marie Eltervåg, Margit Haugseng? (delvis skjult), Margarete Kvål, Magnhild Annfinsen og Signe Egeland.

Ta kontakt med John Hebnes på telefon 48116734 dersom du kan bidra.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...