Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Kjørte i bilen til en kvinne og viftet med kniv

Foto: Håvard Ovesen

Det var i april 2016 mannen kjørte bil i Stavanger påvirket av narkotika. Han kjørte i bilen foran ham hvor det satt en kvinnelig sjåfør. Domfelte tutet mens han viftet med en kniv. 26-åringen ble samtidig dømt før en rekke andre lovbrudd.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2017 kl 10:37

Det dreier seg mye om et mislykket forhold til narkotiske stoffer. 26-åringen fra Sandnes har den senere tid hatt en lei uvane av å kjøre bil mens han er påvirket av rusmidler. Det har endt i flere ulykker, og ansvarsfraskrivelse ved å kjøre videre uten å stanse.

I april samme år kjørte han for eksempel rett inn i en parkert Toyota i Langgata. Den påkjørte bilen fikk store skader på fronten. Tiltalte kjørte videre uten å underrette eier eller politiet.

Den 22. og 23. april samme år ble han stanset av politiet mens han var påvirket av klonazepam, alprazolam og amfetamin. Ved begge anledningene kjørte han bil. Mannen har forøvrig ikke førerkort.

Mannen ble også tatt ved to anledninger og dømmes for oppbevaring for over to gram med både hasj og amfetamin.

Han skal også ha slått en kvinne i hodet og i etterkant viftet med en kniv foran ansiktet hennes. Åtte av tiltalepunktene mannen måtte svare på skjedde i april 2016.

Han ble dømt til 60 dagers frihetsberøvelse og en bot på 7500. Han vil ikke få anledning til å eventuelt ta sertifikat før om fire år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...