Kjørte videre til tross for høyt smell da han traff jernbanebroen

KRASJ: Det smalt høyt da en gravemaskin på en traktorhenger tok oppi jernbanebroen i Oalsgata. Foto: Håvard Ovesen

En traktor med en gravemaskin på hengeren stanset ikke da gravemaskinen tok oppi jernbanebroen over Oalsgata torsdag formiddag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.07.2017 kl 13:35

TRAFIKK: Klokken 11.25 sendte Sør-Vest politidistrikt ut melding om at en traktor hadde tatt borti jernbanebroen i Oalsgata.

– Det var en traktor med henger som hadde hatt en gravemaskin på. Det skal ha vært et kraftig smell da den traff broen, forteller operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sør-Vest politidistrikt til Sandnesposten.

Traktoren kom kjørende fra Høylandsgata i retning Oalsgata. Til tross for smellet skal traktoren bare ha kjørt videre. Det var tilfeldige vitner som kontaktet politiet, som nå har fått kontakt med traktorføreren.

– Det var noen som observerte hvor han hadde kjørt. Dermed har vi nå fått kontakt med ham, sier Bjørnsen.

Sjåføren, en mann i 40-årene, har erkjent forholdet.

– Han hadde tatt borti og kjørt videre uten å stoppe å sjekke om det var noen skade, sier Bjørnsen.

Politiet har sammen med Bane Nor inspisert broen.

– De mener skadene på broen var bagatellmessige. Det var noen små skrapemerker, sier Bjørnsen.

Politiet oppretter sak på uaktsom kjøring, men har ikke tatt beslag i traktorsjåførens førerkort.

Operasjonsleder Bjørnsen sier kollisjoner med jernbanebrua er et langt fra nytt fenomen.

– Det er ganske vanlig. Det er ikke første gangen det smeller borti der. Det er en gjenganger, både der, og i Kvernelandsveien på Ganddal, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...